måndag 27 september 2010

Okay nu var det ett tag sen igen.
Skolan är i full gång och ibland känns det hopplöst men men det är väl så det är.
Träffade i alla fall en klasskamrat från sigtuna som också läser till lärare så det var ju lite kul. PAB A är i alla fall mycket bättre och roligare än AUO 1 var.

Hur som haver. Var ute med Sompo i fredags och det är ju alltid lika kul :)
Vi träffade ett medium på bryggan som sa något i stil med att jag ska jobba med rådgivning inom socialen eller nått sådant. Dessutom ska jag ha min farfars far, gammel mormor och min farfar med mig som andligavägledare. Dock så lever min farfar vad jag vet. Men men blev lite besviken på att han inte sa att lilla J var med mig men iofs. så vet jag ju redan att han är det och behöver inte höra det från någon annan.

Jag har alltid tyckt att släkten på min pappas sida (Klockars delen) har varit konstiga,komplicerad och sådant där. Men uppenbarligen är släkten på mammas sida (Hult delen) lika underlig. Har precis fått reda på att jag har en drös släktingar till som jag aldrig har hört talas om förut.
Tur att man inte försöker släktforska haha. Så jag har fått två "nya" tremänningar idag nere i Kalmar någonstans.

Idag var jag och gjorde duggan i alla fall så nu är den ur vägen. På onsdag är det tenta och så börjar det en ny delkurs med en veckas vfu i. Som vanligt hade jag sådan där bra tur som bara jag kan ha och hamnade på en förskola i Bälinge som är på heeeelt fel sida av Uppsala. Grattis till mig, tack tack.

Nää nu ska jag väl ta och göra något vettigt, eller kanske inte.
Håller på att bli sjuk också haha.

Peace out.