måndag 29 november 2010

Breakaway

Det är när man vet att man måste koncenterera sig på att skriva ett arbete man kommer på allt det där andra man borde ta sig tid till att göra. Så här har vi ju ett perfekt resultat, istället för att fortsätta skriva på mitt arbete nu när jag faktiskt har ganska flyt med skolan så väljer jag att skriva på min blogg istället. Men jag har en lite teori på varför jag just valde att skriva haha. Jag bytte precis från att ha ett avsnitt brady bunch på till att klicka upp itunes och sätta igång lite musik vilket gjorde att jag förlorade fokus på vad jag skulle göra. Musiken får mig att tänka på så mycket annat och helt plötsligt sitter jag och gör något helt onödigt som att skriva det här.
Däremot finns det inget som får mig att studera bättre/skriva arbeten bättre än att ha ett avsnitt av någon bra serie på i bakgrunden när jag skriver. Konstigt va? För en tv-serie borde ju locka till mer tankspriddhet då man gärna vill se vad som händer och inte bara höra medan musik är något som man bara hör (såvida man inte youtubar) men för mig är musiken mer distraherande än en tv-serie. Fråga mig inte varför men jag är ju allmänt udda också.

Så nu åker det på mer Brady Bunch så att arbetet kan bli färdigt idag eller ja åtminstonde halvfärdgit, har ju i morgon på mig också.

måndag 8 november 2010

Silence is sexy.

Igår var jag och Anders på Einstürzende Neubauten konsert på Cirkus. Det var helt underbart! De spelade i typ 2 och en halv timme vilket är otroligt länge, speciellt när sångaren tände en cigg i Silence is sexy som de spelade som en av de sista låtarna. Första jag la märke till när de kom in på scenen är att basisten och sångaren var barfota av någon anledning. Dessutom har jag aldrig sett ett band som använt så mycket udda saker att spela på utan att låta som en femåring i ett kastrullskåp. Basisten plockade fram en dildo och använde på basen haha. Helfin kväll.

Hört innan konserten;
"Jag hoppas han blir arg, jag blir genuint lycklig av arga tyska män."















För övrigt ligger typ hela konserten på youtube