onsdag 28 juli 2010

Second Chance

I'm sitting in my room alone
And I'm thinking of my past
I'm asking me, what would be
If I could live my life again
Would there be a better now?
Or would everything be the same?

- Blutengel - Second Chance

Jag hade börjat skriva igen och var glad för det. Men så försvann allt.

Guess I'm just a failure.

måndag 26 juli 2010

Det är hårt att få reda på att man blivit ersatt.

I wish all my feelings disappeared.

söndag 25 juli 2010

She's lost control.

Ibland vill man kunna stänga av alla känslor och gå genom livet utan att känna ett skit. Eller åtminstone kunna stänga av dem för en stund. Frågan är om man någonsin skulle sätta på känslorna igen, eller om rädslan för att känna nedstämdheten och sorgen är tillräckligt stor att skrämma oss för att våga känna något igen.

Jag ville så gärna träffa dem, Linda och barnen. Men inget blir som man vill och jag borde ha lärt mig det nu. Förbannade hopp som alltid finns kvar! Just nu känns det löjligt att jag ens tänkte att trots all jävla skit som hänt med hennes far så skulle vi fortfarande kunna hålla kontakten och ses de fåtal gånger de är i Sverige, i alla fall någon gång.

Imorgon fyller käraste mamma år. Hur ska jag kunna göra hennes dag bra? Vill ju att hon ska vara glad då i alla fall...

Arg och ledsen.

Det finns gränser på vad en människa tål och tyvärr har jag nog redan gått över den gränsen för länge sedan. Lever på sparlåga tror jag.

Jag hoppas så innerligt att karma kommer och biter dig i arslet snart.


Denna fantastiska låt (Ja, även om det är Miley Cyrus så är den fantastisk) passar in på min älskade mamma <3


http://www.youtube.com/watch?v=U_eBRwn8G40

Now, FUCK OFF!

söndag 18 juli 2010

We go where eagles dare.

Ojsan ganska länge sedan man skrev nu haha.

Idag åkte sötaste Robin hem till Märsta efter att ha varit här i nästa två veckor. Underbart var dethär med honom!


Vi tältade med Jessika och Andreas en natt vid dammsjön. Badade massor. Jag lyckades dra på mig hörselgångsinflammtion? Käkar pencillin nu igen och konstiga droppar i örat som ger mig lock. Inte så mysigt nej.

Morfar fyllde 75 den 10:de och han fick en hammock av oss alla som Robbin och Rodney försökte skruva i hop. Det tog några timmar. Bakade smörgåstårta till oss alla och åt oss övermätta. Morfar blev glad för hammocken :)

I Torsdags var det the d day. Ett år sen lilla Johannes lämnade oss på jorden och gick vidare. Mamma och jag var ner till minneslunden här i hytta och lämnade blommor och tände ett ljus. Passade på att gå till Börjes grav också och vattnade blommorna där som var snustorra i den här hettan som vi har haft.

Var ner till USÖ med örat i onsdags men de sa att det ska gå över. Men hej liksom, jag har haft problem med det sen i februari. Är det normalt? Jag är ju faktiskt 20 år gammal. Är det inte mest barn som har problem med öronen? Aja hoppas jag slipper skiten efter den här kuren och ska väl vara glad att det inte är något värre.

Väntar på att höra om Linda och barnen har tänkt komma till Sverige och förhoppningsvis också hälsa på oss här ute i skogen. Saknar dem.



Känns inte som om det finns mycket mer att skriva. Tänkte slänga upp lite random bilder som är tagna under de här veckorna som gått :)










Robin försöker spela gitarr


Jessika blir baddad med Alsosprit av Andreas.

Robin och Pastasallad :D

fredag 2 juli 2010

Hahah spenderat kvällen åt att prata med en asiatisk kandensare som vill komma till Sverige. Hur kul kan man ha på en skala?

W/E

Igår var man en tur till Ludvika med mamma och Anders. Kul att hitta på något ibland haha.
Är la inte så mycket att skriva om det. Resten av dagen blev att slöa.

Idag är det så där hemskt varmt och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag och värmen är inte direkt bästa vänner. Så blir det när man är extremt ljushyad som mig.
Jessika och diverse folk skulle komma förbi på en rök någon gång idag. Nej jag ser inte fram emot det nej. Jag är vääääldigt kräsen när det gäller att stifta nya bekantskaper haha. Men så trivs jag bäst ensam också. Folk som umgås med folk som har narkotika/alkohol problem eller har det själv är inte direkt människor jag frivilligt umgås med. Men men jag kan inte ändra allas åsikter och har inte den minsta tanken på att ens försöka med det.

Oj så mycket dravel det blev där då haha.

Just nu lyssnas det på Journey - Don't stop believing <3 Jag är nästa helt kär i Journey, fast bara nästan. Imorgon ska käraste mor till Britt-Marie och stanna där över natten så jag blir ensam hemma här i skogen. LYCKA! Eller något i den stilen. Jag tycker om att vara ensam, det är skönt. Igår blev vi att snacka lite om farsgubben. Jag träffade honom när jag var 18 i några timmar för första gången på 4 - 5 år. Ännu en gång kom jag på att jag hade en sådan där också haha. Oj oj oj.

"Just a small town girl, living in a lonely world.
She took the midnight train going anywhere"


Nehe ni.

Peace Out