söndag 18 juli 2010

We go where eagles dare.

Ojsan ganska länge sedan man skrev nu haha.

Idag åkte sötaste Robin hem till Märsta efter att ha varit här i nästa två veckor. Underbart var dethär med honom!


Vi tältade med Jessika och Andreas en natt vid dammsjön. Badade massor. Jag lyckades dra på mig hörselgångsinflammtion? Käkar pencillin nu igen och konstiga droppar i örat som ger mig lock. Inte så mysigt nej.

Morfar fyllde 75 den 10:de och han fick en hammock av oss alla som Robbin och Rodney försökte skruva i hop. Det tog några timmar. Bakade smörgåstårta till oss alla och åt oss övermätta. Morfar blev glad för hammocken :)

I Torsdags var det the d day. Ett år sen lilla Johannes lämnade oss på jorden och gick vidare. Mamma och jag var ner till minneslunden här i hytta och lämnade blommor och tände ett ljus. Passade på att gå till Börjes grav också och vattnade blommorna där som var snustorra i den här hettan som vi har haft.

Var ner till USÖ med örat i onsdags men de sa att det ska gå över. Men hej liksom, jag har haft problem med det sen i februari. Är det normalt? Jag är ju faktiskt 20 år gammal. Är det inte mest barn som har problem med öronen? Aja hoppas jag slipper skiten efter den här kuren och ska väl vara glad att det inte är något värre.

Väntar på att höra om Linda och barnen har tänkt komma till Sverige och förhoppningsvis också hälsa på oss här ute i skogen. Saknar dem.



Känns inte som om det finns mycket mer att skriva. Tänkte slänga upp lite random bilder som är tagna under de här veckorna som gått :)










Robin försöker spela gitarr


Jessika blir baddad med Alsosprit av Andreas.

Robin och Pastasallad :D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låt någon doktor titta på dina öron - du har ofta problem med dem verkar det som...

Misseri sa...

Öronen är kollade av både allmänläkare och Öronspecialist typ var av den senaste bara sa att det går över. Men men det är ingenting ovaligt med att jag får återkommande sjukdommar, innan var det halsfluss haha.