onsdag 7 april 2010

Dystert värre

Har precis tuggat i mig 100 sidor kurslitteratur inför i morgon men kommer inte ihåg ett skit av vad som stod. Looovande värre eller hur?
Jag har helt enkelt ingen lust längre, jag vet inte ens om jag vill plugga, jag får fan bara ångest av det och ligger och gråter typ. Men vem fan vågar nämna det? Jag vet ju hur det kommer bli om jag gör det. Och nu är jag så smart att jag publicerar det på internet så alla som vill kan ta del av det. Vad sägs som om att jag inte bryr mig längre.

Kom hem/hit till Märsta igår.
Fick en utskällning av tant upp på för alla fimpar på backen dock så måste jag ju försvara mig med att typ 75% av dem inte är mina utan har kommit med snön när snöplogen dumpat snön. Toppen värre måste jag ju säga, det gjorde ju min dag ännu mer miserablare eller något.
Sov bort halva dagen och roade mig med film istället för det jag borde har gjort, det ger mig i alla fall inte ångest.

Jag tycker inte om att åka från mamma och det stället jag är uppvuxen på även om jag varje gång undrar hur jag har stått ut med den hålan så länge.
Jag flyttade ifrån allt som någonsin betytt något när jag började på folkis i Sigtuna. Folkis var bra och jag önskar att jag kunnat fortsätta där i stället för att promt tro att jag skulle klara att studera på universitet för ärligt talat det gör jag inte. Knappt godkänd på minirapporten och hemtentan kan jag ju kolla i stjärnorna om att få ett g på och nu alla dessa seminarier som är obligatoriska med sjuttifem ton litteratur man ska ha läst till varje gång och hunnit göra en ful läslogg som jag inte fattar någonting av.

Just nu vill jag bara lägga mig och sova en låååång stund (sisådär nått år eller så skulle sitta fint).
Fast i natt kommer jag inte få någon sömn det är ett som är säkert. Hur fasiken skulle jag kunna sova när det är seminiare skit i morgon och jag vet att jag kommer vara den som inte vet någonting alls för att texterna är grymt ointressanta och mitt minne inte är det bästa, dessutom har jag väl bättre saker att tänka på än sådant? Så snart ska jag välkomna ännu en lång natt utan sömn och massa ångest.

Bug off!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du kommer säkert att bli en berömd författarinna istället när du väl har insett hur bra du skriver!
Fortsätt skriva!