tisdag 29 juni 2010

Wonderwall

Väntar på att fröken Olsson ska komma hit på en rök. Sen kanske man ska ta och bli anständig, ta en dusch och få på sig kläder idag också? Haha mjaa gick upp för en timme sedan typ och har inte gjort ett skit.

Min lilla karl kommer hit på måndag och hälsar på en stund :D

Såå
Nu har fröken varit här och det blev bestämt att vi ska bada idag igen :D Så kläderna ska väl på snart.

Jag får slängar av nostalgitrippar lite då och då och letar upp människor man känt för femtioelva år sedan. Lite kul faktiskt. Igår träffade jag på en barndomskompis till mig och bror som jag inte sätt sen jag vette fan när. Han kände dock inte igen mig, kanske var tur. Mitt hår stod rätt upp efter en badtur, haha. Det är det jag älskar och hatar med att komma tillbaka hit till det lilla stället man växte upp på. Alla känner alla.

Senaste dagarna har varit lite över det normala. Sara tog sig ut på krogen i fredags, och nu kommer det chockerande, I linde!!! Haha jag trodde väl aldrig att den dagen skulle komma då jag frivilligt gick ut i den lilla sketna staden. Och så i typ förrgår så blev jag med dragen till Kopparberg och hälsade på någon som Jessika kände.

Ooops. Nu kommer visst Jessika och ska hämta mig och jag är inte påklädd än hahaha.

Peace Out.

tisdag 15 juni 2010

Lanoungen.



Linnea :)

Jaa tänkte göra lite reklam för sötaste Linnea som är anmäld till lanoungen.
Rösta på henne!

http://lano.no/sok/?search=linnea#http://lano.no/bidrag/linnea-aust-agder

För övrigt så är jag hemma hos mamsen nu och har varit lite produktiv som tex rivit en vägg, bytt punkterat däck på hennes bil och massa sådant där trevligt haha.
Dessutom väntar jag på att Linda, I-A, I-J och Linnea ska komma och hälsa på mig och mamma här ute i skogen. Saknar dem!

Hälsade på Rappe förra veckan, han var tjock och gosig. Han är fortfarande min lillaplutt även om Fanny äger honom nu.

Mitt hår gör uppror just nu, klarar inte vattnet här typ. Men men wtf.

Har vänt lite på dygnet måste jag säga. Kollar på Arrested development på nätterna och spelar patiens på facebook innan jag läser lite Sookie Stackhouse och somnar. Vaknar vid elva - tolv och njuter av ledigheten.


Peace Out!

söndag 6 juni 2010

Yeees!

Allt arbete inskickat, lägenheten städad, hunden badad och karln tuktad.
Nu är det bara tentan i morgon och sedan.... FREEDOM!
Får väl försöka fräscha upp minnet lite ikväll så det går bra denna gång och inte slutar med tre poäng från g (Ja, det var jävligt irriterande). Kanske börja packa lite för på tisdag blir att pallra sig upp någolunda tidigt och sätta sig på en buss hem till gamla kära Örebro (Och sen 5 mil norrut). I can't wait!

Kanske får lite författande gjort i sommar. För jag vill,vill,vill,vill verkligen få en bok eller något publicerat haha. Kändisskapskåt ;) eller inte. Bara för skojs skull och för att inte göra alla som tror på mig besvikna (Hahahahahahahhahaahaaha). Har ju fått lite posetiv feedback här på bloggen som jag brukar läsa lite då och då när tron på livet tryter.
Jag saknar min svenskalärare från folkis. Han gjorde det verkligen kul för mig att skriva och gav bra tips och idéer. Jag saknar folkis överhuvudtaget, det är något speciellt med det.
Och Dublin :D me love Dublin och folket som gjorde resan bäst (trots regn och gnäll haha)

Peace Out.

lördag 5 juni 2010

Let the sun shine.

Då försöker man skriva pm igen men det funkar inte så jätte bra. Koncentrationen är inte på topp och så är det tentan på måndag, massa disk och så behövs det städas. Sen vill jag åka hem till Öret haha. Ska bli skönt med lite lantliv nu, sen kommer jag nog tröttna hur fort som helst på det men det är en annan femma.

Jag behöver tips på bra tv-serier!!
Har ju sett det mesta redan. Jag pluggar bättre med en film eller något på i hörlurarna.
Just nu drygas Life as we know it, inte direkt jättebra. Kanske därför pluggandet inte går nå vidare haha.

Nää ut och förpesta lungorna nu igen..

Peace Out.

torsdag 3 juni 2010

Give peace a chance.

Igår var då sista offenciella skoldagen(Wiiihoo) nu är det bara omtentan kvar på måndag och sen åker jag hem till Öret och mamsen.

Några stycken av oss i klassen åkte hem till Karin och grillade innan vi tog en liten nationsrunda (blev två haha). Trevligt var det i alla fall men hur varmt som helst. Lite tråkigt att det var sista gången som grupp 13-14 hade lektion tillsammans men man får väl försöka hålla kontkat med de man känner för antar jag. Dessutom kommer man säkerligen se folk i korridorerna (alla fall de som ska fortsätta på blåsenhus).

Idag får jag besök av Fröken Olsson som besöker stora staden och kände för att åka ut till obyggden här i Märsta för att hälsa på mig. Jag som hade tänkt hålla på med skolarbeten haha.
Blir väl fika eller pizza nere i centrum haha.
Super varmt idag också, jag kommer dö i sommar om det fortsätter så här.

Snart så får jag njuta av att göra ingenting ;D

Peace out.