lördag 30 augusti 2008

God Kväll eller något i den stilen.

Första veckan i skolan avlöpte utan vidare bekymmer, klassen verkar vara ganska trevlig och jag har ju Sonya.



Söndag, flyttade in och fick träffa min rumskompis (vars internet jag snyltar på nu för att de inte har fixat mitt, fast det vet hon inget om) Sara heter hon är 29, kommer från Motala och pluggar till församlingspedagog. Hon har säkert inte sagt mer än 10 meningar till mig sen jag flyttade hit.



Måndag, träffade klassen och lärde känna dem lite smått. Träffade Sonya som går i min klass och började umgås med henne. Tog en tur i sigtuna för att handla allt det där jag glömde bort.



Tisdag, "diganoser" i matte och engelska så man fick showa off lite med sina kunskaper. Åkte till Robin och träffade honom för första gången. Satt där till elva på kvällen och kom hem och väckte Sara vid halv tolv.



Onsdag, ute dag vid Hällsbostugan i skogen med en trevlig vandring dit *not*. Leker lekar och gör bomber till lunch. Går in till sigtuna och ska fixa lite annat jag glömt förra gången jag handlade. Hoppar på fel buss och hamna vid Hällsbostugan igen och får gå därifrån med mina kassar till skolan. Åker till Robin igen och sover där.



Torsdag, kommer försent pga sl's jävla hemsida som ljuger. "diagnos" i svenska, gör intervjuer och har datagrejs i skolan. Sitter på rummet i brist på annat att göra resten av dagen.



Fredag, gör färdigt intervjuer och käkar pizza i skolan. Drar till Märsta och hem till Sonya för att sedan gå på krogen med henne och Frida. Slutar mitt i natten hemma hos Robin (Chockerand?)



Lördag, upptäcker att jag inte sovit på typ 48 timmar och är bakis. Ligger i sängen med Robin och myser halva dagen. Springer omkring i Märsta och hälsar på Kiwi och Robins mamma (och såklart Busan (katt) Olga och Moe (papillons) Träffar hans halvsyster som fört illfället ibland bor hos honom. Åker hem vid åtta och nu sitter man här och ska skaffa sig ett sl kort så man slipper bli pank.



Adios!

lördag 23 augusti 2008

God morgon då.
Satt och pratade nästan hela natten med Robin, det var trevligt.
Vi ska ses någon gång i veckan så det blir ju lite spännande.

Imorrn så pekar jag finger åt Örebro, lite läskigt faktiskt. Jag försvinner från det enda liv jag känner till. Fast ändå så är det här inte samma liv som jag hade, det förändrades snabbt och det här är väl bara något mellanspel.
Snart ska jag iväg och dumpa Rockys saker utanför hans lägenhet, han sitter hos Danne så det blev inget hej då. Det känns underligt, konstigt, stelt helt enkelt. Visst jag saknar honom ibland, men inte så som jag gjorde för två veckor sedan, så där extremt. Jag antar att jag glömt,förlåtit och gått vidare.

Så nu ska man packa ihop det sista och bara ja? bara vad? sitta och glo tills imorgon?
Eller ja, ska träffa Fie senare fick jag precis reda på, säga hej då till henne och allt det där.

Nej nu ska jag fixa lite musik så man har något att lyssna på i bilen i morrn.

fredag 22 augusti 2008

Igår åkte man till Linde för att bo hos Becka en sista gång innan jag flyttar. Hon och Mellie stod och väntade vid stationen och sen satt vi där någon timme och kollade in folk, pratade och sådant. Träffade Emma som skulle med buss/tåget och talade om allt för henne och fick en kram. Pratade lite med Öster med som jag inte sett sen ja, nian? Det var kul.
Åkte hem till Becka,käkade,pratade och Mellie jagade emokillar på bdb. Kollade på film på kvällen, Down to earth och Welcome mrs Doubtfire (?) Riktigt kul. Dock somnade Mellie och Becka efter halva mrs Doubtfire.

Idag vaknade man så där oförskämt tidigt som jag alltid gör när jag sover på ställen jag inte sover så ofta på, jag ger mig fan på att det bara är för att jävlas för alla andra kan typ ligga och sova halva dagen. Så jag fick i mig två koppar kaffe, hann duscha och sitta en stund vid Beckas dator innan de andra två fick för sig att vakna till liv. Efter det var det käk och sedan in till stan för att hinna med bussen till Örebro och ha möte med Kerstin på Karro. På vägen till Karro träffade jag diverse folk från min gamla klass som hörde efter det här med sthlm och pratade lite, träffade min gamla mentor Eva och fick en kram. Mötet med Kerstin gick fort och äntligen kunde man komma tillbaka hit och få byta kläder och ta det lugnt :P Ska väl packa lite mer senare och iväg och köpa hårfärg så jag slipper se ut som jag är skallig i hårbotten.

Imorgon så ska jag lämna av Rockys grejor och kanske träffa honom och säga hej då, om han har tid,lust och ork. Lite kul faktiskt för jag bara vaknade i början av veckan typ och kände att allt det där inte bekom mig längre, det gjorde inte ont att tänka på och äntligen kan jag göra det jag vill, utan att tänka på konsekvenser och bråk. Hoppas väl ändå att vi kan vara vänner men det får vi väl se hur det blir.

Jag tror att det fortfarande inte har gått in ordentligt i mitt huvud att jag, precis jag, äntligen efter alla år jag längtat,planerat,drömt om att få flytta härifrån, till sthlm, faktiskt ska göra det nu. Slå igen mitt förflutnas bok och börja helt från skratch, ingen som har minsta lilla aning om vem jag är, jag kan vara vem jag vill, mig själv. Jag slipper bo med mamma och Åge mer och får äntligen klart det där förbannade gymnasiet. Men ja, jag kommer sakna er, ni som finns kvar, ni som betyder.

Det var väl allt för stunden, Hade ^^

torsdag 21 augusti 2008

Intervjuen gick jättebra igår och dem erbjöd mig en plats och ett rum på direkten :D
Så på söndag flyttar jag till Sigtuna (ca 45 min pendel från stockholm central). Jag fick ett dubbelrum som jag ska dela med någon annan tjej så det här blir ju intressant.
Igår satt jag typ 87 % av dagen på ett fordon, det var ganska drygt och mobilen missbrukades som mp3.
Idag är det bara att packa ihop det vikitigaste och vänta, denna förbannade väntan.
Och förhoppningsvis så ska jag träffa Kerstin på Karro i morgon så man blir "utskriven" och får uppdaterade betyg att lämna fram på måndag.

Jag kommer sakna min lilla Siggelutt, han är ju så mysig. Men ja han får det ju bra här och blir bortskämd.

Troligtvis kommer jag bo där mellan 1½ - 2 år så ja, kommer väl hem på loven antar jag. Även om Becka försöker tvinga mig att komma varannan helg :P

Jag är nästan äckligt glad idag.
Får nära till Robin med, ca 20 minuter buss bara haha.
Så på söndag pekar jag finger åt Örebro och försvinner här ifrån.

tisdag 19 augusti 2008

Stressig morgon, jag har fått sitta i telefon sen jag gick upp.
Och vet ni? Jag kanske flyttar till sthlm den här veckan!
Imorgon är jag kallad till intervju på en folkhögskola där och förhoppningsvis så kommer jag in och får ett rum på deras internat. Allting är väldigt löst ju nu men man kan ju alltid hoppas.
Skulle vara så jävla skönt att komma bort från allt, om så bara för ett år. Sen få se vart man hamnar efter det.

Smart av mig liksom, skolan drar i gång nästa vecka och jag är fullt upp i att försöka byta, precis som när jag började gymnasiet. Hamnade på Karro i sista stund bara för att få studiebidrag och förhoppningsvis trivas och komma på vad jag ville jobba med i framtiden. Det krävdes att hoppa av och få praktik för att jag skulle komma underfund med vad jag vill utbilda mig till.

Håll tummarna för mig nu :)