tisdag 23 mars 2010

Regn...

Mjaa det är ju bättre än snö i alla fall men blött.
På torsdag beger jag mig hemåt, dopet blev flyttat men jag kan passa på och vara hemma ett tag i alla fall och träffa folk. Behöver nya skor också, rätt så desperat. Så det ska jag fixa och så blir det väl ett eller annat läkarbesök antar jag. Ligger fortfarade i sängen och är sjuk. Feber,snuva och ont i öronen.
Imorgon lär jag dock dra mig till skolan för det är obligatoriskt. Började sent om jag inte hade fel så lite sovmorgon får man i alla fall tack och lov.

Linda och barnen skulle väl komma till Åge i påsk men tyvärr kan nog mamma och jag inte åka dit och träffa dem. Det är väl lite grinit just nu *suck*. Jag saknar dem!!! Ville så gärna få träffa lilla Linnea också.

Robin kom hem och hade lågt blodsocker och somnade i soffan. Som tur är fick vi upp det ganska fort med massa sockermjölk,negerbollar och saft. Tack och lov för att jag hade sötsug i går haha.

Peace out

lördag 20 mars 2010

Lööördag.

Första riktig helg dagen spenderade jag med att städa lägenheten med en trasig dammsugare och ett moppskaft som är av. Men nu är det rent i alla fall, tack och lov. Just nu vädras det för fullt.
Måste ta mig tid och ork att läsa lite till skolan. Vet inte om jag orkar ta mig dit på måndag för förkyldningen tar verkligen på krafterna. Jag sover åtminstonde otroligt mycket.

Nää nu ska jag kolla på ugnen och se om man kan få mat idag också.

Peace Out.

torsdag 18 mars 2010

Sleeping my day away.

Idag har jag inte gjort något alls mer än att ha sovit bort hela dagen. Somnade vi halv nio igår kväll vaknade vid nio i morse. Var vaken några timmar och så somnade jag igen. Vaknade inte förrens när Robin kom hem vid tre. Otroligt nog har jag varit vaken sedan dess. Dock skulle jag kunna somna på en gång nu. Så snart ska jag krypa ner under täcket igen och förhoppningvis vaknar jag någolunda friskare i morgon.

Måste handla i morgon också, för jag ska fan ha fredagsmys haha. Om det nu är fredag i morgon? Är helt slut i huvudet just nu.


Peace Out

måndag 15 mars 2010

Åtta månader.

Då var man tillbaka i skolan efter en veckas uppehåll med praktik. Det är nu man märker hur mycket man faktiskt kommer att sakna det och hur skönt det var med ett uppbrott.
Dock så var det en dålig dag att komma tillbaka på. För idag gott folk, är det åtta månader sen min kära lilla bounsbror gick ur tiden och lämnade oss med ömmande hjärtan. Jag började dagen med att tänka på det och nu som det verkar kommer jag avsluta med att tänka på honom. Men jag har äntligen bestämt mig att göra slag i saken och fixa tid för min tatuering, min minnes tatuering. Jag ska bara hitta en lämplig tatuerare, vilket inte är så lätt när man inte känner till några här omkring.

Hur som haver åkte jag hemifrån vid sju i morse och kom hem vid halv sju på kvällen ungefär. Jag är helt slut. Förkylningen har plågat mig hela dagen och jag hör knappt inget på vänstra örat. Men dagen var inte så jobbig som jag trodde den skulle vara. Vi träffades i arbetslaget och sen var det tre timmar drama på schemat. Imorgon är det redovsing av VFU uppgifterna och vi kan ju bara hoppas att de kommer att gå bra.

Jag har skjutit undan mitt eget mående den senaste veckan och om jag ska vara ärlig hoppas jag att jag kan fortsätta med det ett tag till. Jag orkar inte må dåligt helt enkelt. Hoppat över min kurator och har inte svarat när han ringt, dels för att jag inte haft tid att prata med honom och dels för att jag inte vill ta upp allt dåliga nu när jag äntligen har förträngt det och lyckats hålla det undanstoppat. Men som alla vet kommer det att sippra i genom och förpesta min vardag igen någon gång.

Nää nu ska jag koncentrera mig på min film och somna.

Peace out.

lördag 13 mars 2010

In sickness.

Gratulera mig till min tredje öroninflammation sen 10 februari.
Japp det är sant, på lite mer än en månad har är jag nu inne på min tredje öroninflammation (dock inte bekräftat av någon doktor än men efter två på rad börjar jag känna till symptomen). Förutom det är jag totalt genomförkyld, har ont i halsen och har fått tillbaka min ledvärk som jag inte känt av på i alla fall två månader. Självkurerar mig med det pencillinet som blev överflödigt från förra kuren och självklart massa alvedon och liknade smärtstillande.

Veckan ute på VFU var underbar. Så skönt att slippa studierna en lite stund. Om jag kunde skulle jag jobba i stället för att plugga men man bör ju vara utbildad förskollärare för att få jobb, tyvärr.

Lördag idag och jag kunde sova hur länge jag ville men vaknade halv sex, antagligen av vana efter att ha gått upp den tiden hela veckan typ. Lyckades som tur är somna om några timmar i alla fall.

Måste köpa nya skor, men skoaffärer lyser med sin frånvaro här i Märsta. Så jag lär ta mig upp till Eurostop typ i morgon. Dessutom börjar det tryta med saker att äta här hemma. Får försöka få med mig den där karln man har som lite bärhjälp.

Nej nu ska jag irritera mig på att jag är sjuk, äta chockladbollar och glo på förhäxad innan jag somnar.

Peace Out.

måndag 8 mars 2010

Flyt! Ge mig lite flyt!

Dagen började med att min lis gick sönder i ögat trots att jag gjorde precis som alla andra gånger. Jag har haft linser sen jag var tretton så jag borde ju kunna det där tycker man. Upptäckte att det var typ fjärde linsen som gått sönder till just det ögat sen jag fick dem i januari. Kvalite? Nej.

Hur som haver jag kastade mig iväg och åkte mot min praktikplats i Storvreta. Bytte till buss i Uppsala och strax efter att vi lämnat stationen började rycka från ett av bussens däck. Busschaufförn körde vidare utan att lägga märke till det hela förrens efter typ en kvart då han stannar bussen och rusar ut. Han hittar inga fel men kontaktar någon med den där busstelefonsaken. Kör vidare tre hållplatser eller något rusar ut och ser att däcket brinner. Han får panik och skriker till oss passagerare att han behöver hjälp. Sen pratar han med dem där i telefonen igen och så får vi gå ur bussen och glatt vänta på en extra buss. Där står vi mitt ute i ingenstans. Runt om mig finns åkrar och skog, Panik?

Som sagt var det min första dag på praktiken och jag hade aldrig varit i Storvreta innan och ville verkligen hinna i tid för att vara ett gott exempel plus att jag skulle träffa förskolechefen först. Så jag får ringa henne och tala om vad som hänt. Men allvarligt "Hej jag kommer tyvärr komma försent för min buss ena däck brinner" låter ju som en jävligt dålig ursäkt. Men i alla fall extrabussen kom och jag skulle gå direkt till förskolan tyckte chefen.
Dock så älskar jag min praktikplats så det väger upp hela händelsen.

Dissade min kurator idag, hade inte ork att gå dit helt enkelt. Åkte hem direkt i stället och nu har jag upptäckt att en bit av den trasiga linsen fortfarande sitter kvar i ögat och irriterar mig. Så i morgon ska jag ringa och klaga till Mega för skit linserna jag fått och betalat dyra pengar för. Går det inte vägen ska the master of skälla ut företag(min kära mor. Hon lyckades bli koppla till högsta chefen hos H&M här i Sverige en gång och skällde ut denne efter noter) ringa dem och skälla.

Köpte mig ett 10 kort hos sj idag också, känner att jag kan unna mig det och åka uppsalapendeln istället för att bråka med bussar som tar dubbelt så lång tid. I alla fall nu när jag börjar så tidigt.

Nej nu ska jag vara lite tjejig och fila naglarna och kolla på Förhäxad.

Peace out

fredag 5 mars 2010

I'll find another way.

Då var det äntligen helg och jag har sett fram emot det. Ledig ledig ledig! Vilket resulterar i sova, sova,sova för min del. Och självklart en jävla massa film.

Dagens minus
  • Tågkonduktören som förstörde min dag genom att säga att mitt kort inte gick att åka på, trots att jag åkt på samma kort sen i januari.
  • Att jag badade alldeles för varmt och håller på att dö av värmeslag just nu.
  • Att helgen bara varar tills söndag.
  • Vattnet smakar fortfarande gammalt akvarievatten.
  • Fröken Olsson hade inte tid att ta en fika med mig när hon kom till Uppsala.
  • Tonvis med kurslitterartur som jag måste inskaffa.

Jag försöker se lite posetivt på allt just nu men det är inte så lätt som det låter.

Saker som lyfter min vardag just nu

  • Böcker!!! har ännu en gång förälskat mig i en vampyr roman för "unga vuxna" och självklart min kära Wuthering Heights.
  • Att jag snart kan se alla avsnitt av Förhäxad haha.
  • Norge,Linda och mina söta små i slutet av månaden (om allt vill sig väl)

Inte lika många punkter som lyfter som de som sänker men I'll hang in there. Någon gång måste väl vinden vända och blåsa in lite flyt och glädje eller hur? Dessutom har jag ju min kära Robin och fröken Olsson även om hon stundvis dissar mig för den där underbara kärlekens skull.

Peace out.

tisdag 2 mars 2010

Dålig dag.

Fortfarande inge pigg alls. Orkeslös,nedstämd och vill bara sova.
Det blev en till pencillin kur för örat.

Imorgon är det skola och jag känner inte för det alls.
Ingenting är kul längre.

Är bjuden på lilla Linneas dop i slutet av mars, får väl se hur det blir med det...

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra alls, vill bara drömma mig i väg och vakna när allt känns bättre.


Bug off

måndag 1 mars 2010

Kan man ha mer otur?

Måndag och allt som skulle fixas idag fick ett bakslag.
Ringde vc i morse fick tid vid två. Vaknade sent men hann springa till bussen i snökaos. Men, det där underbara ordet som irriterar en så inåt helvete, bussen kom inte. Jag stod vid busshållplatsen i över 20 minuter och var dyngsur,skrämmande lik en snögubbe och hade stora snökockor i håret. Så det var bara att ta sig hem igen och lacka ur totalt. Vägrade göra något av värde. Så legat och glott på film hela dagen i protest mot världen med onda öron, japp mitt herrskap nu gör båda förbannade öronen ont. Dock fick jag en ny tid i morgon och hoppas för allt i världen att jag kommer iväg. Alarm är ställt i god tid och så länge bussarna går så kommer jag fixa det.

På onsdag är det obligatoriska lektioner och jag läste för en stund sedan att UL stället in en del upptåg hela den här veckan så jag kan ju bara önska att jag kan komma till Uppsala.

Jag hatar vintern,snö och allt jävla skit som kommer med den.
Orkar inte rikigt med allt. Har hamnat i någon sorts svacka och vill bara försvinna.
Och nej mamma eftersom du läser, du behöver inte oroa dig jag klarar mig som vanligt.


Bug off.