torsdag 28 april 2011

Slösade bort tre timmar på af idag. Väntade på att få bli intervjuad av bolaget men karln som var där och skött det hela hann med typ hälften innan det var slut. Vi andra som inte hanns med fick lämna in cv och gå där ifrån.
Stor chans att någon av oss blir erbjuden jobbet -_-.
Snyggt jobbat! Verkligen.

Så hela dagen blev bortkastad på att sitta och vänta i tre timmar. Tack och lov att Kvack var där så man hade någon att prata med en stund i alla fall.

Snart är det Valborg. Inte en aning om vad jag ska hitta på men det är inget som bekymmrar mig. Kan lika gärna sitta hemma som att vara ute. Haha jag har blivit världens osocialaste människa typ. Nja så illa är det kanske inte men jag och så kallade högtider är ju inte bästa vänner som sagt. Men jag är öppen för förslag på saker som kan hittas på :)

Å, så mycket dravel det blev nu då.

onsdag 27 april 2011

Idag har det varit en sådan där meningslös dag igen.
Var och skrev ut mitt cv hos morfar för imorrn har bolaget rekryteringsdag på Af. Kunde ju vara ett lite halvroligt jobb kanske. Hur som haver genererar det pengar och det är ju inte fel.

Tog en liten biltur med mamma också ut i skogen typ (allt här omkring är ut i skogen). Det är så förbannat att det ska vara så dyrt att ta körkort och snart går mitt övningsgrejs ut. Och just nu är det massa andra prioriteringar mina pengar går till. Först och främst vill jag ha något eget så jag slipper bo hemma -_-
Men brist på jobb, lediga lägenheter och pengar till en krånglar till det hela rejält.

Sen kan det ju vara bra att veta vart fan man vill bo också.

fredag 22 april 2011

Böjningen av ordet död:
Död - dödare - Sara.


Igår lyckades jag vara vaken och vid medvetande i cirkus en timme innan jag däckade av i sängen. Vaknade vid 11 släpade mig fram och tillbaka till köket och tuppade halvt av under "resan". Så blev sängen igen och vaknade vid typ två var uppe i typ 1 timme och somnade om igen. Skönt att ha typ 40 graders feber.

Aningen piggare men långt ifrån 100 idag.
Längtar efter den där duschen som nalkas.

Ajöken.

onsdag 20 april 2011

Piggare än piggast, eller inte.

Ointressant dag som passar en ointressant människa som mig.

Nehej om man skulle krypa ner i sängen kanske?

tisdag 19 april 2011

Idag skulle J Ha blivt 11 år gammal, stora pojken.
Men han firas där uppe idag av alla nära och kära som finns där.
Tänker på dig, fast det vet du.

Grattis lilla vännen

måndag 18 april 2011




Då var man tillbaka i skogen efter en tur till Märsta.
Jag har haft grymt kul! Blev utgång både fredag och lördag.
Fredagen började på Bryggan sen vidare till Corner och från det blev det KC och Garage. På lördagen blev det karaoke på bryggan haha. Träffade gamla och nya bekanta människor.
Brände mig på axlarna i solen och fick soleksem men vad gör det? :)

Det är egentligen helt sjukt att jag tycker att det var konstigt att Märsta var så bekvämt för mig. Det var så självklart att vara där och varför skulle det inte vara det? Jag bodde ju faktiskt där i 2½ år. Men det gick jätte bra och jag kände inte att det var det minsta obehagligt alls. Vilket jag trodde att jag skulle känna.

Sonya vill att jag flyttar tillbaka haha. Visst kanske jag gör det någon gång, jag tycker om Märsta. Men just nu har jag inte den minsta aning om vad jag vill göra och vart jag vill bo så nu är det inte direkt läge för en flytt tillbaka. Men helt klart ska jag åka upp flera helger och så :)
Dessutom ska vi dra ihop en kryssning snart igen.

Förresten tack så jäkla mycket Sonya, jag kommer aldrig få Britneys Hold it against me ur huvudet :P

torsdag 14 april 2011

Imorgon bär det alltså av. Skönt och lite läskigt.
Men med största sannorlikhet är det läskigt bara i onödan.

Kapade håret idag också. Känns väldigt kort och jag kan se med båda ögonen! Men ack så snyggt, i alla fall när frisören fixade till det. Mitt resultat kommer ju inte vara i hästlängder lika fint.

Börjar bli så där lagom trött nu. Och det håller sig till typ den minuten jag kryper ner i sängen och tar upp min Tolstoj (Sara låtsas vara lite intelligent där).

Hur som haver är jag glad att få lämna skogen lite och hoppas att jag inte ligger vaken lika länge som igår natt.

Ska nog gå och dra täcket över huvudet snart, blir en "tidig" morgon haha.

Fuck off

onsdag 13 april 2011

Blev två välta koppar kaffe igår. Lyckades välta en på Emmas balkong också haha.
Satt ute där nästa hela kvällen och sedan glodde vi på generation fett och room raiders. Alltid lika trevligt.

Man slutar aldrig förvånas, det är väl kanske en bra sak?

Idag är det inge vidare väder ute. Men ska ut och promenixa en stund för att få lite rätsida på alla dess tankar som flyger runt. Kombinera nytta med nöje är ju aldrig fel.

Dagen annars ser väl ut att bli lite som NiN sjunger "Every day is exactly the same" eller varför inte citera Stephen Kings Drömfångare, SSDD (same shit different day).
Men det är väl inget fel med att känna så ibland.

Idag har jag i alla fall lyckats hålla kopparna stadigt och inte mist en droppe, bara så att ni vet.

tisdag 12 april 2011

Ännu en dag med underbart väder!
Det livar upp en litegrann i alla fall, det är ju skönt.
Om typ en timme ska jag traska ner till Emma och spendera lite tid med henne igen. Hoppas det inte blir regn under tiden, skulle ju kunna bli det. I så fall blir det en dränkt Sara som kommer fram.

Fixat klipptid på torsdag. Det är jävligt behövligt efter all min misshandel av håret. Ser inte så slitet ut dock men ändå behövligt. Lär väl ta och boka biljett till Sonya också snart. Känns ju som en bra idé att ha det gjort haha.

Dagen började förövrigt med att jag välte ut min kära kopp kaffe på golvet. Trots det omenet så verkar dagen bli mer än hyffsad.

Nej, här ska avnjutas en cigg och en kopp kaffe på altanen.

Fuck off

måndag 11 april 2011

Underbart väder ute idag :D
Var in till stan en sväng med mor och bror.
Känns lite bättre idag men fortfarande inte helt hundra alls.

Till helgen blir det Märsta, Sonya och bryggeriet. Ska bli bäst helt enkelt.
Hoppas jag i alla fall.
Kommer bli ganska jobbigt med skulle jag tro =/

Mamma föreslog att jag skulle flytta tillbaka dit. Vette fan om jag vill det? Vet inte vad jag vill just nu. Vart jag vill bo eller vad jag vill göra. Men det kommer väl det med antar jag.

Kollar på the secret life of the american teenager. Jisses vilken serie, riktigt skum faktiskt. Så långt ifrån mitt liv som det kan bli haha.

Imorgon blir det att besöka Emma igen eftersom hon flyger solo i morrn kväll. Kaffe och massa struntprat är ju jäkligt kul ibland.

söndag 10 april 2011

Ännu en Söndag utan mening.
Sitter och läser massa lyrics och letar efter den där perfekta biten text som beskriver allt, känslor,humör - mig. Men den finns inte. Inte i en enda låt kan jag hitta den där lilla biten text. Det är ovanligt. Jag brukar alltid hitta den. Nu är det bara tomt. Finns så mycket fina meningar men ingen som riktigt stämmer helt.

Sisters of mercy gör poesi helt enkelt. Kom fram till det nyss när jag läste igenom alla deras låtar på sing365.

Idag har det inte hänt något alls.
Sov till ett! Något är ju allvarligt fel med mig.

Hopplösheten har bitit sig fast och vägrar släppa taget om mig.
Kanske är det därför jag inte hittar den där textbiten.

Fuck Off

lördag 9 april 2011

Var hos J och R över natten. Trevligt trevligt.

Hopplösheten hänger sig kvar.
Vad är meningen egentligen?

fredag 8 april 2011

Det är sådana här dagar man bara inte orkar med. Dagar av hopplöshet. Dagar då man tänker alldeles för mycket mer än vad som är hälsosamt. Orkar inte rikigt med mig själv då.
Trött,uttråkad och fundersam är ingen bra kombination alls.

Nästa helg blir det, som det ser ut nu i alla fall, besök i Märsta. Det känns så vardagligt att åka dit, som att jag åker hem. Men det är inte hem längre och var nog aldrig det heller. Det var ett tillfälligt hemma som jag egentligen visste skulle försvinna efter en tid. Jag saknar att kunna följa med S till bryggeriet en helg och bara sitta där hela kvällen. Trodde väl aldrig att jag skulle sakna Märsta av alla ställen.

J och R ville att jag skulle komma in till dem. Men ja, den chansen rök ju för ett tag sen. Är inte så jävla pigg på att ta bussen in. Hatar att åka buss här. Sen vet jag inte riktigt vad jag skulle ha gjort där men hade ju haft sällskap i alla fall haha. Men men det får väl ordnas någon annan dag antar jag.

Ibland känns det ju lite värdelöst.

Fuck off.

Tantkryssning

Då var man hemma och utvilad typ. Fan vad skoj det var!
Sammanfattningsvis blev det karaoke, stalkning, kramkalas och posering med Tony Irving, Arvingarna, träffa nytt folk, gömma sig för turrar, kuddar som betongsäckar och spelautomater :P
Och ja, jag blev lesbisk för kvällen enligt Erika i alla fall som hjälpte mig med påträngade karlar.

Bussen dit var helt okay, träffade Erika och hennes syster,vänner och saker. Bjöds på öl och rom och cola. Fulla karlar som satt och sjöng Eddie Meduza. Själva kryssningen går ju inte riktigt att beskriva i sin helhet. Men Sonya hävde ju ur sig dagens kommentar när vi såg Kasper i Arvingarna i taxfreen "Sara, Kolla! Det är en kändis!" Haha.

Men som sagt en bild säger mer än tusen ord så här kommer dem :)





tisdag 5 april 2011

Imorgon gäller det :D

Har haft en super trevlig kväll hemma hos Emma som jag inte träffat på hur länge som helst. Fy fasen vad kul det var och bara sitta och prata massa strunt med henne :)
Det kommer göras om garnaterat.

Idagen i annars har varit jävligt stressig. Blev väckt och följde med mamma in till stan där hon skulle söka jobb och så in på mejk och fixa lite grejor tills imorgon. Sen var man ju bara hem och iväg igen typ :D

Nu så har man packat lite men har säkerligen glömt hälften. Iofs behöver man ju inte ha med sig så mycket men det vore ju attans tråkigt om man glömde något, typ kläder haha. Skulle ju kunna hända mig.

Borde kanske komma i säng snart men det finns så mycket roligare saker att göra.
R har i alla fall inte hört av sig mer, tack och lov.

Fuck off

måndag 4 april 2011

Orka...

Nu är håret färgat och låt oss säga att det i alla fall blev unikt.

Mindre bra är att exet smsade för en stund sen. Jag vill inte! Jag vill bara få ha mitt liv i fred. Självklart så svarar jag inte och jag hoppas han fattar vinken.
2 dagar kvar och jag mår inte toppen. Jävla förkylning som är tvungen att bryta ut just nu. Men jag ska iväg!

April kommer bli en bra månad. Först fick jag en toppen födelsedag sen ska man ut på det böljande blå med Sonya. Och kanske väntar det äventyr i Västerås. Hur som helst kommer det med stor säkerhet bli en grym månad.

Kom nyss hem från mormor och morfar och är skit seg. Huvudet hänger inte riktigt med idag. Jag som skulle sova tidigt igår blev uppe halva natten igen. Men det är inte mitt fel att det finns bättre saker att göra än att sova om nätterna. Får väl se om jag lyckas ta en tidig kväll i kväll, men jag har inga förhoppningar om det.

Fan borde hinna färga håret idag så man ser någolunda vettig ut på onsdag. För just nu ser det ut som jag är skallig i rötterna haha. Illa att var så ljushårig och färga mörkt. Aja i värsta fall hinner jag nog det i morgon (som allt annat jag skjutit upp tills dess).

Fuck off

söndag 3 april 2011

Baby, I'm burning our bed.

Jag uttrycker mig själv ganska mycket genom vilka låtar jag lyssnar på. Det är ett ganska bra sätt att se vilket humör jag är på haha.

Det är konstigt att man kopplar vissa ord till speciella människor. Så att de känns helt fel att säga dem eller använda dem när man pratar eller skriver med en annan människa. Och när man själv får höra de orden av någon annan blir man direkt att tänka på den andra personen man kopplar ihop med just det ordet. Eller meningar och uttryck man delar med en människa som för en utomstående bara inte kan förstå.

Fick sms från en vän jag faktiskt inte hade några förhoppningar att någonsin höra av igen, då jag träffade honom genom mitt ex, i natt. Det är kul att han känner att han fortfarande kan skriva till mig om saker och ting, precis som innan hela den här cirkusen satte igång.

You want a part of me
Well, I'm not selling cheap
Var bara tvungen att sno denna från Tant Sonya.

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.


1. Hur mår du i dag?
Strange little girl


2. Kommer du komma långt i livet?
Evening falls


3. Hur ser dina vänner dig?
Zahnkraft



4. Kommer du gifta dig?
Loudmouth


5. Vad är ditt livs themesong?
Dignity



6. Vad är ditt livs historia?
So cold in Ireland


7. Hur är skolan för dig?
Disco boy


8. Hur kan du komma framåt i livet?
Judy is a punk


9. Hur kommer i morgon vara?
Nuclear infected


10. Vad är det bästa med dina vänner?
Flowning inside-out


11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Mama, I'm coming home


12. Vilken sång beskriver dig bäst?
I shall be free


13. Hur är det med ditt liv?
The dark ride


14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Ugly girl


15. Hur ser världen på dig?
Legion of doom


16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Unholy terror


17. Vad tycker dina vänner om dig?
Friday night


18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Your song


19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Black dog


20. Hur kan du göra dig själv glad?
Hope has a place


21. Kommer du någonsin ha barn?
Creepy green light


22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Valley girl


23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Kids on the street


24. Några tips till dig?
Feed my Frankenstein


25. Hur kommer du att bli igenkänd?
Blessing


26. Vad är din danssång?
Respect

lördag 2 april 2011

Jisses vilken dag/kväll/natt det blev.
Tant J kom hit vid halv fyra fyra någonting i går. Sen grillade vi och gjorde egen potatissallad. Efter det fick jag leka docka och blev sminkad och tant valde kvällens kläder. Sedan gick vi vidare till discobowling som jag faktiskt vann :D Helt otroligt, jag är grym på bowling efter lite alkoholintag. Där efter hände en rätt så rolig insident på parkeringen. Stod vid bilen och klunkade i mig cola samtidigt som jag fick en hostattack så det sprutade ut ur näsan på mig (mysig, jag vet) då hör man hur några karlar ropar "Grattis du är gravid" var på den andra lägger till "Rök inte! Du kan få abort!" Haha. Lät såå fel. Sedan blev det bistro i två timmar och vidare till Öret och Max! Kom hem vid två och tände pannan och kaminen för att tant frös. Somnade någon gång vid 4 i morse så är skapligt seg idag.
Men men det var en toppen dag och så jävla värt det!

Synd bara att han den där pappa figuren var tvungen att skriva till mig.