måndag 28 februari 2011

Då var man hemkommen igen. Måste ju säga att det känns lite tråkigt och väldigt tomt men men. Får väl se vad som händer och sker i framtiden. Han är ju trevlig och gullig och så. Hur som haver så är det väl dags att gå in i vardagsrytmen igen, dvs oroa sig för att inte få pengar, åka fram och tillbaka mellan mamma och J&R, inte veta vad man ska göra av livet och så. Dock så löser sig allt säkert, faktum är att jag inte orkar bekymmra mitt söta lilla huvud med det (HAHA).

M&M verkade ha varit oroliga för mig medan jag var borta. Gulligt av dem men helt onödigt :) Jag är ganska duktig på att ta hand om mig själv. Känner mig fan inget pigg just nu =/

Ligger och lyssnar på Cooper, spelar cityville och lägger kungen. Intressant va?

Under veckan någon gång ska jag iaf käka sallad på Bellas med J och troligtvis R :) trevligt värre, var jätte sugen på det under tågresan hem haha.

Nähe ni.
Fuck Off
Sitter i falun då :) Är här och hälsar på Tomas, riktigt trevlig karl faktiskt.
Kom hit i fredags och i lördags blev det lite fest här med lite annat trevligt folk. Idag ska jag la åka hemåt igen. Lite tråkigt då det har varit kul att vara här och så men men det går fler tåg antar jag.
Upptäckte idag att tempo suger. Inte en enda färdig vegetarisk pizza fanns det :O Nog för att det här är ute på landet men come on!
Just nu sitter jag och har lite tråkigt, det märks ju inte alls eller hur? Tomas jobbar och mitt enda sällskap är Luder, en spindel. Funderar på att ta hand om disken i köket bara för att ha något att göra haha. Då är det riktigt illa eller hur?

Ohja förresten, det spökar här. Såg en mansgestalt som stod och kollade på mig när jag halvsov härom natten. Och så hörs det steg heeeela tiden. Vilket inte kan förklars genom att det är dem på våningen över som går för att han bor högst upp.

Satan vad ont i magen jag fick helt plötsligt :(
Och nu låter det som om någon slaktar en hund i trappen =/
Jisses.

Men men har la inte så mycket mer att skriva, inte för att det här var värst intressant eller så men ett jäkla bra tidsfördriv iaf.

Fuck off

fredag 25 februari 2011

Det bästa man kan göra är att behålla självförtroendet på topp och inte förvänta sig något. Vi får väl ser hur det här går, man kan ju alltid hoppas :)

Har bott till och från hos Jessika och Robin som vanligt :) Min underbara små sambos som förlovade sig på alla hjärtans dag. Själv har jag väl gett mig ut i dejtingdjugeln. Med eller utan positiva resultat. Vi får väl se hur allt går. Dejtingsajter är inte riktigt min grej känner jag men men bra sätt att samla alla desperata människor på ett och samma ställe. Inte för att jag räknar mig själv som desperat direkt haha. Nej ibland är det skönt att bara ha sig själv att tänka på seddu.
Kryssning med Sonya är halvplanerad nu i mars. Beror på hur fröken i fråga jobbar och sånt där vuxettjafs. Själv känner jag mig som fjorton igen när jag måste bo hemma hos mamma men det är ju inte mycket att göra åt tills det finns lediga lägenheter häromkring.

Oj så mycket skit det blev...
>Fuck off

tisdag 15 februari 2011

Nystart.

Den här första månaden börjar gå mot sitt slut. Det är ju underligt hur allt en morgon kan kännas lättare. Men någon gång skulle den stunden komma, stunden då man inser att livet går vidare utan honom och att jag faktiskt har rätt att få vara glad.
Visst jag kommer säkert ha stunder i framtiden då jag är ledsen för det som har hänt och jag kommer definitivt sakna honom. Varför skulle jag inte göra det? Han var en av de få personerna i mitt liv som betydde allt för mig. Han var en stor del av mitt liv under två och ett halvt år, den jag levde med. Och självklart kändes det som om han var den som alltid skulle finnas, den rätta så att säga. Han var det också, under den tiden som vi hade var han den rätta för mig. Ibland undrar jag om det var rätt beslut att inte ha någon kontakt efter. Kanske vi någon gång i framtiden kan prata med varandra igen, när båda gått vidare. Tills dess är det nog mest obehagligt för båda, för just nu har jag inget att säga honom. Inte ett ord. Det är som det är och det är bara att gilla läget.

Jag tror starkt på att det finns fler "rätta" personer för en under olika perioder av livet. Sonya beskrev det för länge sedan som att människor var som puzzelbitar, man passar ihop men under tidens gång så nöter bitarna på varandra och fogarna glider isär. Tillslut funkar det inte att lägga ihop de två puzzelbitarna längre och man får börja om och leta efter en ny. Kanske kan man nötas så mycket att man passar tillsammans igen, kanske inte. Risken är inte stor och det finns inga förväntningar. Trots allt så var det nog för det bästa som allt hände. Självklart kunde det ha hänt på ett trevligare sätt men gjort är gjort.

Framtiden väntar med sina svar och jag ser fram emot att möta den.

måndag 7 februari 2011

For what it's worth...

Jag är en av de här konstiga människorna som är dålig på helt självklara saker. Jag upptäckte nyss att jag suger på att steka fiskpinnar (till J och R jag är smart nog att avstå från djur), dem går bara sönder och ser allmänt osmakliga ut men men lämnar dem mig ensam vid spisen får de skylla sig själva. J och R är nere på apoteket och ska skaffa p-piller till tissetatten Selma som löper, igen. EN vecka utan råmanden sen började hon igen.

Sitter och lyssnar på Neubauten <3>
Jag vet något som inte du vet Hahaha. Jag vet en liten hemlis :) Som alla andra får reda på nästa vecka skulle jag tro om allt går som det ska för J.

Fikade med mamma idag eller ja det blev väl snarare med Mamma, Jessika, Robin, Linda och Kati. Trevlig trevligt. Sen fick jag följa med J över halva stan och till banken där hon införskaffade sig ett ordentligt bankomatkort.

Nu blev det lite FM Einheit istället haha.

lördag 5 februari 2011

Kom på idag att jag är ensam.
Både deprimerande och spännande.


Jessika bakar Chocolate chip cookies nu. Krävs typ tre satser för att få så många kakor som det står att det ska bli av en... Duktig blivande hemmafru Jessika Olsson Hammarbäck Grip!
Sen ska hon tvinga mig att se melodifestivalen. Funderar seriöst på att krypa ner och gömma mig under täcket då. Dock ska hon sitta i soffan så hon får väl sitta på mig ? Hon kollar läskigt på mig just nu när hon sitter och läser vad jag skriver här. Jessika lider av hybris. Hon vill baka EN kaka gjord på tre degar -_-. Och så blandar hon in Hitler i det hela...

Igår blev det bistro.
Och det var typ allt man hade att säga om det.
Inga roliga människor ute, fast i och för sig vad hade man väntat sig av lilla Lindesberg.

Ich treibe inzest mit den sternen.

Hahah Jessika ska börja lyssna på Neubauten.

torsdag 3 februari 2011

The dream is dead.

Hoppas jag för det var ingen trevlig dröm jag hade i natt. Usch och fy.

Om bara saknade kunde lägga sig så skulle jag må bra nu, men det kommer väl det med antar jag.
I morgon kommer det folk hit till J och R och ska dricka vin och spela spel. Kul jul! Får väl se hur den kvällen slutar sen.

Oh javisst J tjatade till sig att färga mitt hår igår så nu är det någon form av rödbrunt med slingor. Tack och lov så passar det mig men det var ett tag i går då jag trodde att jag skulle behöva ha en papp kasse över huvudet resten av livet. Men va fan jag har ingen att vara snygg för ;)
Bilder kommer väl kanske senare om J får som hon vill -_-

Fuck off.

onsdag 2 februari 2011

I get by with a little help from my friends.

Ja då var man tillbaka hos J och R. Var hemma hos mamma en dag,haha.
Jessika vill och ska färga mitt hår idag, brunt med ljusa slingor. Hon har tjatat om det hur länge som helst, så vi får väl se hur det blir. Dessutom vill hon tvinga ut mig på dejtingsidor, riight. Inte min grej kanske.

Just nu sitter jag ensam hemma hos dem med R för att J jobbar, men snart slutar hon!

Har anmält ett studieuppehåll och får väl se var jag hamnar härnäst. Vem vet? Hela världen står ju öppen. Ska bara komma tillbaka till vanliga gamla Sara igen så är man fit for fight. Dock så är det ju lite jobbigt att göra det när allt påminner om honom och att mina tankar gärna slirar åt det hållet. Men som titeln säger I get by with a little help from my friends. Beatles visste vad de snackade (sjöng) om.

Finns inte så mycket mer att säga (skriva).

Livet, det är ett jävla påhitt.