torsdag 31 mars 2011

Ny kärlek, Sonata Arctica - Breathing.
Underbara, underbara, underbara Sonata!
Finnarna kan dem :)

Från det ena till de andra.
Om 24 timmar är jag 21, ett år äldre, bättre begagnad.
Usch.
Varje år samma rädsla att den där människan som ska kallas far ska höra av sig. Risken finns ju egentligen inte men det ligger ändå och gnager. Även om man kanske ibland skulle vilja att han uppmärksammade att han faktiskt har ungar så har jag efter alla dess år kommit fram till att ett stadigt tomrum mellan honom och mig är det bästa. Ärligt talat har han väl aldrig brytt sig så varför ska han någonsin börja?

Det är ett under att man blivit så pass "normal" som man faktiskt är.

Fuck off

onsdag 30 mars 2011

Heaven beside you.

Jag är lite kär i Alice in chains - Heaven beside you :D den och Dylans - It's alright, Ma (I'm only bleedning).

Någon dag ska jag lära mig att nätterna är till för att sova, men inte just nu - inte när det finns roligare saker att göra.

Jag tror jag ska utnyttja J att färga om och slinga mitt hår på fredag, om det finns tid. För nu är det ganska urtvättat =/. Färgen fäste inte så bra på mitt hår antar jag, dessutom var jag allergisk mot den. Hur som haver kommer mormor, morfar och Anders hit i morgon för att fira mig, jippie -_- Aja skönt att få det överstökat i alla fall.



And if my thought-dreams could be seen
They’d probably put my head in a guillotine
But it’s alright, Ma, it’s life, and life only

måndag 28 mars 2011

Jag är jävligt smart, bara så att ni vet.
Förhoppningsvis slipper jag akuten i kväll men ja, den chansen är ju ganska minimal.
Och vad babblar jag om? Jo, smarta jag åt massa ärtor trots jag har gallsten med argumentet "Det har ju bara hänt EN gång att jag fått ont efter". Nu kan jag glatt säga två. En så länge är det ganska milt och förhoppningsvis hjälper pamol men jag hoppas inte på något haha.

Aja dagen har ju inte varit direkt upplyftande annars så varför inte avsluta den på sjukan? Kanske jobbar den snygge läkaren jag hade förra gången idag med ;) haha.
Varför kan dem inte bara skriva ut smärtstillande till mig? Så jag slipper besöka dem så ofta. Hur som haver är jag glad att det inte är mitt i natten som det brukar. Förra gången var ganska jobbig.

Aja, vi får väl se hur det här blir :)

Fuck off
Och vem kan inte sova?

Fundilurar över livet, som vanligt.
Kommer inte fram till något vettigt, som vanligt.
Slösar bort tid, som vanligt.
Blir irriterad på mig själv, som vanligt.
Blir irriterad på andra, som vanligt.
Vill göra saker jag kommer ångra, som vanligt.
Bestämmer saker jag ska göra i morgon, som vanligt.
Kommer glömma bort ovanämnda i morgon, som vanligt.
Kommer ligga sömnlös i morgon också, som vanligt.
Gör konstiga listor i huvudet, som vanligt.
Skriver massa trams på bloggen, som vanligt.

Fuck Off

söndag 27 mars 2011

Och en läderslips.

Bara för att jag kan uppdatera min blogg med massa skit.

Planerna för min bd har blivit ändrade. Här vankas nu istället discobowling,god mat och film hos mig :D Vi hittade ingen bra film som gick på bio så det kändes dumt att se något skit vi inte ens vill se. Så underbara J kom på den briljanta idén som nämns ovan. Ska bli så kul att ha henne här :D <3

Jag är ganska uttråkad idag, som det kanske märks.


Fuck off
Now it's time for happiness

Jag har ett irriterande lock för ena örat. Inget trevligt alls.
Blev väckt av käraste J idag igen. Hon ligger sjuk och har tråkigt så jag fick väl liva upp hennes morgon lite grann.

Trodde jag hade sovit länge idag när jag såg att klockan var elva när jag blev väckt men sen kom jag fram till att mobilen hade ställt om sig till sommartid alldeles själv. Och jag hade sovit precis lika länge som jag brukar,DOH!

Idag är det då söndag, skit dag igen. Det går så fort mellan söndagarna. Meeen på onsdag är det bara en vecka kvar till bravader på öppethav med SONYA!! Fan vad jag längtar :D Ska bli så kul att få träffa henne igen, det var ju ett tag sen sist nu. Bara få snacka lite skit och så :)

Annars på östfronten inget nytt.

Fuck off

lördag 26 mars 2011

"I've got an angry inch"

Jaha blev en sväng till koppis och lådan med mamma. Så kul har jag haft det.
Jag dör snart av uttråkning, men jag kan ju inte svika mina fyra japanska läsare höhö.

Men - you can't live with them and you'll be perfectly alright without them.


Är jag för ung för att redan ha fattat det? Känns nästan som så. Fast just nu känner jag mig som närmare åttio snarare än snart tjugoett.

Fuck off

The Garden.

Min största fråga just nu är vad fan jag gör vaken. Okay klockan är halv tolv men jag har varit på benen sen tio i tio. Inte direkt piggare idag men men det kommer väl.
Glodde på Paranormal activity 2 igår. Ingen höjdare, den låg i samma liga som ettan och det var ju nästan bortkastad tid. Men vad gör man när man har grymt tråkigt och inte orkar annat?

Nästa fredag blir det i alla fall bio med världens bästa J. Kollade vad som gick och hittade väl inte direkt någon som jag var sugen på att se. Men går man på bio med J så brukar de flesta filmer bli underhållande i alla fall. Helst av allt ska man se en skräckfilm med henne, bara för att hon är så fruktansvärt rädd för allt :). Är filmen dålig kollar man på J som skriker och gömmer sig. Gick väl någon sådan så får väl försöka övertala henne. Blir väl käk på kinamuren innan som vi brukar eller max drive in efteråt haha.

Åh vad jag saknar förra sommaren! Den var underbar :) Men förhoppningsvis blir denna bättre haha. Dock så finns det ju vissa komponenter som motarbetar mig på den punkten.

Jag har förövrigt fått herr Murphy på halsen och vill gärna bli av med honom snarast. Någon som frivilligt tar över honom? Någon förutom Sonya? haha. Neeej vi planerar på att råka tappa honom i det stora blå nästa vecka. Så vi slipper hans medlande i våra liv. Fast jag och murphy har ungefär samma filosofi så är det inte kul när jag får vara det levande exemplet på att filosofin stämmer.

Nu är kaffet färdigt :D

Fuck off

fredag 25 mars 2011

Usch vad jag inte ville gå ur sängen när jag vaknade. Har legat och frysit hela natten. Hej och välkommen jätte förkylning. Idag kommer jag leva på Pamol och nässpray, och säkert några dagar framåt. Trevligt värre måste jag ju säga.
Jag verkligen hatar att vara sjuk :( tyck synd om mig någon?

Murphy jobbar mot mig hela tiden.

Nä ni om man skulle orka in i duschen och låtsas vara lite pigg idag? eller så kryper jag ner under täcket igen och tömmer bokhyllan på de sista olästa böckerna :)


Fuck Off

torsdag 24 mars 2011

Jaha ja. Då var denna vecka snart slut och vad har Sara åstakommit? Ingenting.
Konstaterat att jag suger på att måla naglarna med vänster hand. Haft massa skumma drömmar på sista tiden. Tog livet av en bekant här om natten,var väldigt verklig så visste inte riktigt om det var sant när jag vaknade. Men ja, som tur var det inte så.

Blir galen på msn, det jobbar emot mig jämt :(

Nää kaffe <3

Fuck Off

måndag 21 mars 2011

Bara ännu en måndag.

Jag fick sova i natt, wihoooo! Lycka på hög nivå.
Som vanligt har jag inte gjort något alls idag. J talade om att våra kläder hade kommit, typiskt. Men ska plocka upp dem i morgon när vi ändå ska in till Örebro, jag mamma och Anders.

Det börjas språkas om min födelsedag, vad som ska hittas på och vad för tårta som passar. Och jag är ju så här hemskt glad i födelsedagar så jag har lust att be alla bara hålla käft om det. Tårta, varför? Det är äckligt och att jag blir äldre är ju inte direkt något att fira. Skulle gärna fly hela dagen om jag kunde. Ingen behöver ge mig något, ingen behöver komma. Det är en helt vanlig dag för mig. Onekligen jobbig sådan eftersom folk envisas med att jobba i mot mig. Här ska firas tycker dem. Mina planer ligger mer i att försvinna här ifrån eller var plakat hela dagen för att slippa helvetet. Finns inget att fira. Samma sak varje år, samma diskussioner. Leave me alone! Jag har typ en och en halv vecka på mig att fundera ut något som gör att jag slipper närvara haha.

Fuck Off

söndag 20 mars 2011

Carolina hard-core ecstacy

Då håller man på att bli sjukling också.
Helgen har bestått av bad,så ska det låta, sömnbrist och en sötnos på två månader :)
Sötaste Adina var med hos Jessika igår och idag. Vaknade flera gånger i natt då jag trodde att hon grät men hon sov så gott varje gång haha.

Nu sitter jag och fryser utklädd till michelingubbe och känner hur sängen bara skriker på mig trots att klockan bara är åtta. Men det är varmt och skönt under mitt täcke och jag har som sagt ett par nätters sömn att ta igen.

Vill inte bli sjuk nu. Vill aldrig bli sjuk men jag har ju turen att ALLTID bli sjuk vad jag än gör, doh! Idag blev det baguett från 37:an ner på strandpromenaden i solen med en sovande sötnos i vagnen.
Förlorade i betapet idag igen. Jag fattar inte hur jag kan vara så hemskt dålig på det haha. Idag hade jag ju i och för sig ingen energi att lägga ner på att tänka men det kan man ju inte skylla på jämt även om man vill.


Fuck off

onsdag 16 mars 2011

Hit so hard.

Åhhh Jag har saknat att lyssna på Hole men nu är det fixat :D
Idag känner jag mig ganska effektiv. Har beställt nya linser, skickat och fått svar på referenser, lagat garderobsdörren, fixa med routern så nu slipper jag och mamma bråka om nätet haha, "städat" på badrummet (dvs plockat bort tomma flaskor typ).

Så vad ska man göra resten av dagen då? det var en jäkla bra fråga. Lär väl sitta här och lyssna på Hole eller något.

Adjöken!

Forever & almost always.

En sömnlös natt blir oftast fler. Och så är även fallet här ja.
Glott på film, funderat och bara irriterat mig på att jag inte sover som jag ska. Trevligt värre.

Fick i alla fall reda på en trevlig överraskning för ett par timmar sen. Lördag och söndag kommer gästas av en söt liten Adina :) Verkar som om jag och J ska sitta barnvakt åt den söta lilla tösen. Fick världens sötaste bild på henne också. Ska bli riktigt kul.

Imorrn bör jag ringa och fixa fler linser, fixa med referenser och massa annat crap. Förhoppningsvis kommer jag ihåg det i morgon också. Skulle ju nästa behöva följa med mamma in till stan också fixa lite saker. Det hela beror ju på när jag känner för att gå upp, lyckades sova till tolv idag så... Vilket jag inte har gjort sedan jag bodde ihop med R.

Kallt här inne, ligger med raggsockor under täcket haha. Har ju 18 grader så borde inte frysa men men det är som det är.

Fuck off

tisdag 15 mars 2011

Ibland skulle det vara skönt att ha en helt objektiv människa att prata med. Eller någon helt främmande som talar om för mig vad jag ska göra, haha. Någon som känner att de vill ta över mitt liv medan jag sover? Erbjudandet står öppet för alla.

Idag har jag lekt vuxen och fixat hemma och betalat räkningar höhö. Jag tycker inte om att vara vuxen, för det innebär att man måste göra så mycket tråkiga saker och oroa sig så jävla mycket över allt. Vad är det för kul? att veta varje morgon att idag är det dags att ta hand om disken, dammsuga, tvätta, betala räkningar, vattna de stackars överlevande blommorna, gå till jobbet, sova. Vart tog livet vägen där?
Nej, jag stannar gärna i sängen en heldag utan att göra något, jag äter sporadiskt när lusten faller på och vad fan gör det om det ligger lite skit i hörnen eller om disken står odiskad en dag till? Haha jag blir nog aldrig vuxen helt och hållet.

Fuck Off

I'm only fooling myself.

Hej och välkommen sömnlösa natt. Vad jag inte har saknat dig.
Funderar på livet,universum och allting i korthet. Mycket att gå igenom och lite man får ut. Borde väl stänga ner den här dumburken och läsa istället men lusten finns inte där. Legat och kollar på Pretty little liars och bara låtit tankarna flyga. Inte för att jag kommer fram till något vettigt med det men men. Igår(förrgår om vi ska börja vara petiga) förlorade jag stort på betapet mot någon snubbe från Glada Pannkakan. Inte något Sara gillar. Jag som är sådan ordvrängare får stopp i huvudet när det gäller scrabble i alla dess former, bara att fråga J och R. Kanske för att min koncentration tryter under tiden de andra lägger sina ord eller för att jag helt enkelt blir ordblind av massa bokstäver på små fula brickor.

Just nu är ligger min största längtan till den sjätte april och kryssningen. Ser framåt mot helgen också som spenderas med bästa J. Men annars är det ganska tomt på planer framöver. Man kan ju alltid hoppas på något annat men orka bygga upp förhoppningar om något som troligtvis inte kommer ske.

Jag är lite i valet och kvalet över hur jag ska handskas med en situation. Det är antingen Hej eller Hej då. Sååå svårt att avgöra vad man ska göra. Kanske kommer jag på en lösning på mitt problem under nattens gång men troligtvis inte. Har försökt reda ut det i några veckor nu utan att kommit någon vart med det så.

Ain't gonna wait patiently
I won't wake up everyday just hoping that you'll still care



Satan vad ont i nacken man får av att ligga i sängen och skriva. Rekomenderas inte!
Så blev det lite Kate Voegele i högtalarna, igen. Har ju bara lyssnar på Forever & Almost alwas 17 gånger i en veckas tid, höhö.

Naaah Fuck Off

söndag 13 mars 2011

6 April bär det av på äventyr på öppet hav med Sonya! Perfekt! Då får vi fira att vi har blivit gamla och allt sådant där tjafs, ta igen det vi missat och tjöta allmänt skit om Märsta,karlar och andra dumma saker. Fan vad kul det ska bli. Har ju Sonya abstinens och hon diskar typ hellre än att gå ner till bryggan nu för tiden så det är ju inte en dag för sent, hahaa.

I dag är det söndag, jobbiga jävla söndag. Det är den dagen på veckan vi lätt skulle klara oss utan. Fast då skulle ju lördagen bli skapligt utsatt så det finns väl inget som hjälper mot söndags ångesten.

Ny vecka, nya möjligheter. I morgon ska alla hålla tummarna för världens bästa blivande Fru Hammarbäck Grip som ska skriva sin första tenta, lycka till :D Min vecka är aningen oplanerad som vanligt, vet att jag under helgen ska vara bosatt hos ovanstående och så men resten vette fan vad man ska hitta på med. Kanske kanske kanske blir det ett dala besök men ja,inga förhoppningar = ingen besvikelse. Karlar ni vet.
Aja prata med ett par till som verkar vara riktigt trevliga iaf. Intressesmurfarna hoppar hos er nu, jag vet. Båda är dock bosatta i Västerås och jag har lite svårt för den staden utan centrum. Jag menar motorvägen går ju rätt igenom, hur tänkte dem där? Säkert karlar som planerade den biten av Sveriges infrastruktur ;)


Åh vad jag älskar bloggers utkastsfunktion som automatiskt sparar innan man är färdig. Lyckades med konststycket att radera hela skiten -_-

Aja nu vankas matlagning - Usch.

Fuck off!

lördag 12 mars 2011

Idag blir det lite hemmaspa. Sitter med fötterna i ett skönt fotbad, sedan vankas filning av hälarna. Naglarna stå näst på tur och så får man se om man orkar slänga ihop en ansiktsmask. Perfekt lördag haha.
Första veckan i april väntar äventyr på öppet hav med Sonya. När var och hur är ännu inte bestämt men det kommer. Skulle fb dejta henne idag så.

Annars är väl livet som vanligt. Irriterad, trött och snurrig. Måste komma iväg och kolla blodtrycket snart. Kan inte fortsätta gå runt och halvt svimma så fort jag reser mig. Men men det blir nästa vecka eller något.

Satan vad fint det skulle sitta med lite massage nu haha ;)

Fuck off

fredag 11 mars 2011

Okay nu har jag nått bristningsgränsen totalt.
Nog för att karlar är rent utsagt pantade men att efter 1½ månad komma och tro att jag vill bli vän med denne efter all skit som hänt är väl ändå at ta priset? När jag gjorde det helt klart att när det tar slut vill jag inte ha kontakt med honom. Jag har inget att säga honom och det finns inget som han kan säga som kan få mig att ändra mig. Han var ett praktarsel. Här försöker jag så gott jag kan att gå vidare med mitt liv och bygga upp det från grunden igen och han valsar in och verkar tro att allt är glömt och förlåtet? Visst jag erkänner jag är inte det minsta arg på honom men det betyder inte heller att jag vill ha något med honom att göra igen.
Tro't eller ej men jag är ganska nöjd med min nuvarande situation.

Förövrig har jag väl inte direkt tur med karlar överhuvudtaget. Raka svar uppskattas förstår dem inte det?

Nej nu ska jag lägga mig och dö en stund.

Fuck Off

söndag 6 mars 2011

Söndagar är tamefan förjävliga!
Ingenting att göra alls. Men fick precis lite alonetime när mamma drog iväg mot affären och sen skulle hon åka en sväng. Och vad gör jag med min dyrbara ensamtid, jo jag sätter mig vid datorn och skriver ett jävligt onödigt blogginlägg som ingen ändå kommer läsa för att ingen är ärligt talat intresserad av mig eller mitt liv. Jag förstår er, grymt mycket.

Imorgon blir det iväg till Fröken Olsson som ska färga mitt hår och jag ska i gengäld hjälpa henne med en 15 sidor lång engelsk artikel. Blir kvar där tills på Onsdag och sen var man tillbaka här i ingenstans igen. Fan alltså.

Fuck off

lördag 5 mars 2011

Jag håller på att frysa häcken av mig. Sitter med typ 4 tröjor på mig och dubbla strumpor och FRYSER! Tror jag kan vara på väg att bli sjuk? Eller så är det brist på sömn i natt som gör sig påmind. Hade i alla fall en toppenkväll igår, trots att jag inte kunde låta bli att sms den/dem timmarna jag var onykter. Men men ingen större skada skedd verkar det som. Ingen som är arg på mig i alla fall.

Alltså jag har fan saknat det här att få umgås med kusinerna. Undra om dem vet hur mycket dem faktiskt betyder? Att bara sitta och processera skit som hänt över en kopp kaffe och en cigg är helt fantastiskt.

Krogen var inte direkt livad, som vanligt. Men bortsett från det en toppenkväll som sagt.

torsdag 3 mars 2011

Alltså jag suger verkligen på det här med dejting haha. En annan av mina bristande meriter alltså. Varför kan inte saker och ting komma i klarspråk och inte vara så jävla till krånglade hela tiden? Men men det reder väl upp sig det med.

Just nu taggar jag utgång i morgon haha. Fan första gången jag tagga utgång i Linde. För övrigt är det ju jävligt kul att när man blir igenkänd på systemet.
"Du, får jag se ditt leg? Jag känner ju så väl igen dig men kommer inte ihåg när du är född"
Sara är snäll och lämnar fram leget.
"Just ja så var det ju, ha en trevlig kväll"

Låter ju som jag är stammis =/ vilket är så långt ifrån mig som man kan komma.

onsdag 2 mars 2011

Ibland blir man bra irriterad på folk men vad gör det för skillnad?
Hur som haver vette fan vad jag ska göra åt saken. Allt känns fel. Men tänk om nu denne sitter i samma sits som jag och inte alls vet vad denne ska göra? Borde kanske fatta vinken och skita i det totalt eller så är det inte alls menat så som jag tolkar det. Fan vad jag verkligen totalt hatar det här.

Får olika råd från olika personer. Jag gillar raka svar så är det bara. Och hur som det än är bör man faktiskt tala om något sådant. Annars blir allt så fel. Och nu är allt fel för att jag överanalyserar allt. Men sådan är jag som person, jag överanalyserar allt! Det bara är så, jag funkar inte som andra helt enkelt.

Fryser och svettas om vartannat. Tror jag kan bli sjuk snart. Men vad gör det?
Har i alla fall en planerad utgång till helgen med kusinerna :D Ska bli så jävla kul!
Dessutom kommer min morfarssyter vara med i Ballar av stål den 7:de mars :D Hon är grymt bra! Såg henne i Märsta för ett tag sen och fy helvete vad jag skrattade och då var hon ändå bara konfiancer(Stavningen inte garanterad korrekt).

Men det är då fan vad jag bloggar nu då. Men så blir det väl när man har mer fritid än vad man kan göra av med.
18-20 mars har jag lovat bort mig till fröken Jessika Olsson som jag älskar av hela mitt hjärta ;P Nej jag blev inte tvingad att skriva det, vill bara uppmärksamma att hon är bäst av alla.

Rappakalja är ett ord man kan definera det jag skriver nu (bortsett från notisen om fröken Olsson). Just nu i detta ögonblick snackar jag skit med världens bästa Collan (Ber om ursäkt för smeknamnet Nicole men jag älskar det :P)

Now Fuck off!

Ensamheten är en efterlängtad vän.

Jag har folk omkring mig 24/7 vart jag än är och visst fan är det kul att ha sällskap också men det är inte ruumbaaa.
Nej men jag funkar inte som person utan någon chans till ensamhet. Och just nu speciellt när jag håller på att "hitta mig själv" igen. Men vad ska jag göra? Säga åt mamma att tyvärr du får inte vara hemma hos dig själv i 24 timmar... Det funkar inte!

Hitta mig själv tjafset är ganska läskigt ibland. Jag visste inte hur mycket jag hade saknat att kunna dra igång musik på högsta volym, min alldeles egna musik som JAG tycker om. För ärligt talat det var sjukt länge sedan jag kunde göra det. Bara sådana där små saker som alltid beskrivit mig, alltid har varit en del av min personlighet. Jag är inte Sara utan min musik. Jag är inte Sara utan att få vara ensam, Jag kan inte vara Sara utan att få uttrycka mig på alla vis som jag alltid gjort innan. Oavsett om det är att klä sig stötande,ha konstiga hårfärger, dunka musik, sätta in metall i huden eller bara något så enkelt att föredra att vara ensam. Utan möjlighet att få göra sådant är jag helt plötsligt inte Sara längre. Jag blir en version av mig som jag inte trivs med, inte alls.

När jag är ensam vågar jag känna något, vågar vara arg,ledsen,överlycklig osv. Och vad jag än är på för humör så är jag alltid nöjd över ensamheten. Det är som att få släppa ut allt det där som bara trycks inne i mig. Och jag skriver fan bättre när jag är ensam.

Ska snart eller ja kanske i morgon upplysa någon om att telefoner funkar åt båda hållet och att var ärlig är något jag värdesätter högt.

Now fuck off