fredag 31 oktober 2008

Bara för att jag inte har något att göra just nu måste jag skriva ett helt meningslöst blogginlägg för att lura mig själv att jag har något vettigt att göra.
Efter att ha avnjutit kvällens musikunderhållningsprogram så har klockan blivit tjugo i elva och jag funderar lite smått på om man ska dra sig mot sängen där jag tänker spendera en stor del av morgon dagen tills jag blir rastlös nog att jag inte kan ligga kvar och börjar städa upp här. Sedan igår har det ju vari tre karlar här var av två sovit och spenderat större delen av dagen i lägenheten så den ser ju lite stökig ut. Och så vill man ju att den ska se trevlig ut när ägaren kommer hem så han har tid att vara social med mig haha.

Så det är alltså Halloween idag och jag har inte den minsta lust att springa omkring som jag gjorde för några år sedan eller dra iväg på någon fest. Dels för att jag inte känner någon här och i Örebro var det ju lite omöjligt att stanna kvar så jag missade ju Rodneys galej. Men det är väl smällar man får ta.

Jag förstår inte varför jag ska känna mig så taskig mot mamma när jag egentligen bara talat om hur jag tycker och känner men antagligen vrider hon min hjärna och manipulerar mig att tycka synd om henne. Det är sjukt. Fast manipuleringen har hon ju lärt sig av de bästa, mig och pappa så klart. Så vad ska man vänta sig egentligen? Det är ju ganska självklart att hon skulle lära sig hur man gjorde någon gång.

Nej man ska väl krypa ner i sängen nu.

God natt och sleep tight. :P
Då var man äntligen hemma igen.
Kom igår efter att ha bråkat så in åt helvete med den där som kallas mor.
Jag vet inte men vi går inte ihop och hon behöver fundera på vad hon egentligen vill och inte vad hon borde göra för att hålla ihop allt. För det funkar inte att ha det så här.

Men men Rr kom hit till Robin igår, de har precis gått i väg för att åka på kryssning. Så jag har kidnappat Rr's dator tills han kommer tillbaka någon gång på söndag har jag för mig. Robin kommer i morgon kväll i alla fall ^^ Charlie var här igår också och spelade kort som vanligt.

Funderar på om jag ska dra mig ner till affärn och inhandla käk och sådant, börjar bli ont om det.
Sen måste jag ta itu med skolarbetet vi fick att göra under veckan.


Charlie aka Kiwi (Enligt Robin)

tisdag 28 oktober 2008

Imorgon åker jag till Storå och sedan hem på antingen torsdag eller fredag.
Jag pallar inte med att vara kvar här med allt gnäll och otrevligheter.
Mamma och jag går inte ihop det bara är så.
Mormor och morfar skulle komma hit med Anders och så ska vi äta ute och åka runt här i Örebro innan vi åker tillbaka till Storå.
Så på torsdag blir det nog att jag träffa Annette en sväng, det ska bli kul saknar henne något otroligt. Min mamma, min ängel, min Annette.
Och så hälsa på dagis imorgon innan dem kommer.

måndag 27 oktober 2008

Då var man i Örebro då och det är ju jätte kul, eller inte.

Idag skulle jag ju klippa mig, men nej då strular swedbank så jag får inte ut några förbannade pengar så det sket sig ju. Så man har suttit här hela dagen och bara varit dryg.

Finns fan inget att göra.

Fie har inte varit inne på msn så jag har inte kunnat prata med henne om att träffas och alla andra bor ju långt iväg :(



Nu sitter man och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet och att min film ska bli uppackad så jag har något att se på i kväll. Nog för att jag har femtio miljarder filmer, men jag har ju sett alla :O.

Apprå på det bör jag uppsöka någon med färgskrivare och skriva ut lite fina framsidor till mina tre hundra dvd fodral jag inföskaffade i ett annat liv för 4 månader sedan.



Titta nu kom hon hem, undra om jag får skäll idag med?

Roligt att komma hem till sin förälder liksom.

"Hej vad kul att du kunde komma, nu ska du le och för guds skull inte höja rösten många decibel över en viskning, och se inte ledsen ut eller irriterad. Här lever lyckliga familjen, i alla fall utåt"


Varför känns det så här?
Jag vill inte att det ska göra det. Just nu vill jag bara hem och få en kram, höra att allt är bra och det kommer att vara det i framtiden också. Bara bli om hållen och glömma alla problemen, känna att livet inte är hemskt. Jag mår illa, svettas och fryser på en och samma gång, som ett panikångestanfall.

fredag 24 oktober 2008

Jag är trött och ska snart åka iväg till Robin.
Dagens skola bestod av att kolla på en film, det var en bra film och jag har inte en aning om vad den heter sorgligt nog.
Har packat färdig så nu väntar man bara på att klockan ska ticka vidare och bli dags att gå till bussen. Har asmycket med mig =/ Tömde kylen på sådant som kommer bli förstört medans jag är borta, tänkte dumpa det hos Robin. Där kanske det går åt i alla fall istället för att ligga här och ruttna. Dock tvivlar jag på att han äter upp gurkan och grönsakerna.

20 minuter kvar tills bussen går. Fan vad jag är uttråkad.
Sen är ju frågan om man ska släpa med jackan eller om man ska skita i den =/
Kan ju vara kallt där borta. Äsch jag tar med den till Robin så får vi se om jag orkar ha med den på tåget på Söndag. Mamma slår nog ihjäl mig om jag inte har den men men, sådant får man tåla.

Jag vill ligga och sova nu! Jävla karl att vara ledig.
Titta så fint tiden springer iväg om typ 10 minuter kan man röra sig mot bussen.
Fy vad jag är uttråkad.

onsdag 22 oktober 2008



Det känns som om jag börjat mitt höstlov en vecka i förtid. Sjuk idag, inte kul alls. Blir nog hemma denna vecka tror jag, i alla fall i morgon också. Och så är vi tillbaka i det stadiet då Sara vet att hon måste gå i skolan men bara inte orkar med det.

På söndag åker jag till Örebro och är där typ en vecka, får se hur det går.
Jag har, dum som jag är, gått med på att träffa Rocky en sväng. Bättre att ta itu med det där så man har det gjort. Även om jag tycker att det är typ två månader försent för att vi ska ens ha någon nytta att prata igenom allt som hände. Men har man med en feg karl att göra så har man väl det. Vitsen att prata igenom allt det där nu är väl bara för att slippa ha kontakt sen. Dock tycker ju han att vi ska ses "regelbundet" och prata, det räcker väl med en gång? Jag vill inte bli indragen i något och för guds skull inte ha något med hans familj att göra. De behandlade mig så illa att jag klarar fan inte av att se dem. Bara för att jag inte passade in i deras normer och var som dem så spreds det en massa skit om mig, dem i mellan. Det är en sak jag måste göra klart för honom innan jag ens bestämmer mig helt för att gå med på att träffas. Jag tvivla fortfarande på att göra det. Misstänker att han har annat i huvudet än bara sitta och prata. Men för all del jag kan ha fel och jag hoppas verkligen det.
Sen ska jag träffa Jess,Fie och förhoppningsvis Emma.

Och jag måste snacka med Robin...
Kanske säger jag upp mitt rum här och bosätter mig hemma hos honom.
Han pratar ju om det till alla men inte till mig "Ja sen flyttar väl bruden in".
Det skulle vara skönt, slippa bo här. Jag är ju ändå aldrig här längre, kommer hit på lunchen och sitter typ.

Mycket att fundera på just nu.
Hm... undra när man ska ta sig tillbaka till Robin då, min remsa är snart slut =/

Dagens låt;
In Flames - The Chosen Pessimist
http://www.youtube.com/watch?v=aC2UzSFMP9g
En låt som får gamla minnen att göra uppror.

söndag 19 oktober 2008

Jag håller på att förlora igen.
Jag är en stor besvikelse.
Jag visste att det var för bra för att vara sant.

Skapar jag problemen i mitt huvud eller är verkligheten så här?
Allt är så jobbigt just nu, Rocky är på och tjatar om att vi borde träffas regelbundet för att prata och sånt. Snart är det den 16 november och den dagen kommer alltid göra ont, Pappas födelsedag. Tillråga på allt farsdag och folk börjar tjata om julen.
Jag får panik så fort någon nämner julen, jag vill inte vara med. Familjehögtid, min familj är ganska obefintlig.

Robin sitter hos en arbetskamrat och glor på film. Jag orkade inte följa med, jag mår verkligen skit. Ringde honom för typ en timme sedan och han lät jätte konstig, inte alls medveten och verkade inte bry sig alls.

Nej nu ska jag ägna mig åt att tycka synd om någon annan som verkligen behöver tyckas synd om istället för att sitta här och vara deprimerad.

fredag 17 oktober 2008

Lunchrast och tvättdag, härligt värre.
Jag är trött och vi håller på att komma igång med våra projekt. Jag har inte en aning om vad mitt projekt ska handla om. Det ska liksom vara färdigt på två dagar så man kan ju inte inrikta sig på något stort utan måste gå in på EN fråga.

"jadu Sara vad kan det vara bra för.. funderar.... det är väll ingen god ide att ignorera varandra i evig tid? eller var det din plan? ... hyser inget agg emot dig.. trots det jag tvingade dig igenom... om man ser på det hela så känns det nästan som att det gick välldigt fort att komma över det hela ändå....."
Jag orkar inte mer, vad vill han och varför håller han på?
Ska fan aldrig mer skaffa mig ex :P Kan han inte skriva klar språk? Som jag fattar det vill han träffa mig, så varför inte bara skriva det? Eller är det något annat?
Nä karlar, fy fan.

Snart ska man springa ner till ledarinstitutet och sitta där och försöka komma fram till något vettig till projektet. Sen blir det fika och upp hit för att käka och sköta tvätten. Sen drar jag mig nog hem till Robin igen. Han är fortfarande sjuk och jag funderar på om jag ska dra min lott i städningen av hans lägenhet.
Nej nu är det dags att gå.

torsdag 16 oktober 2008

Min engelskalärare kommer nog aldrig att tycka om mig.

Wikipedia är min gud, det bara är så och ibland vill man ta en liten shortcut när man känner att man inte orkar mer. Men ja, nu har jag ju gjort om uppgiften och lämnat en fin förklaring av det hela så förhoppningvis kan hon återgå till stadiet där hon inte skäller på mig jämt. Vi kom på kant med varandra på direkten. Sen kommer det ju aldrig finnas en så bra engelskalärare som Gunnis, hon är en one of a kind. Det är väl typ den enda förutom Eva jag saknar från Karro.


Bland människor jag umgås med här är stämmningen lite spänd på vissa ställen. Man kan ju undra varför, om jag orkar ska jag fråga denne, när denne behagar vara i skolan dvs.


Men ja, det är redan torsdag och snart så helg och ledigt.

Jag tog tag och fixade allt skolarbete förut, kanske jag skrev om? Allt förutom den där fördömda Caféuppgiften. Jag ska fixa den med, men det blir nog på lovet. Så nästa söndag åker man till Örebro igen. Ska klippa mig på måndagen då, äntligen mitt hår är hemskt. Förresten så körde jag en blekning på det häromdagen, det blev mycket bättre men nu ska det få vara en stund så jag inte tar kol på det helt.


Robin är sjuk, det är väl jag som smittat ner honom antar jag.

Tänkte att jag ska sticka dit efter fyra då man åker gratis. För vad ska jag göra här?

Jag har gjort mitt asskissing för idag och skolan är som sagt färdig.


Det här med att sluta röka har gått bra, inte så farligt som jag trodde. Fast de första dagarna skulle jag ju kunnat slå ihjäl någon för att få ett bloss. Men det är lite skillnad att sluta röka nu än förra gången jag försökte. Nu har jag Robin som stöd och så måste jag ju i alla fall klara mig längre än Rr :P Förra gången så "tävlade" jag ju mot min käre alkoholiserade hyresvärd och det gick 20 timmar. Sen hade jag inte stödet från Rocky, han ville inte att jag skulle sluta för jag kunde bli en annan människa (några månader senare dumpade han mig av det skälet, att jag blivit annorlunda. Ironiskt.)

måndag 13 oktober 2008

Måndag och jag börjar med att sluta röka, wish me luck!
Igår kom man ju äntligen hem efter en jävla massa tågåkande. Hamnade som väntat hos Robin och lekte med honom,Rr och Charlie. Blev inte mycket sova i natt så man är ju lagom trött idag. Inte alls pigg för den delen heller och skavsår som gör förbannat ont.

Har massor av skolarbeten att göra och det känns inge vidare för jag orkar inte göra dem just nu. Jag måste,jag borde men det går fan inte. Får ta ett samtal med Jörgen när jag har tid och hittar honom. Det är två inlämningar jag missat i Svenskan bara för att jag inte blir nöjd eller känner för att intervjua massa folk. Jobbigt värre. Sen har man engelska på det och matten man borde engagera sig i. Kommunikationskursen ska man ju lämna in något i också och ekologin är det redovisning i morgon. Jag har glömt papprena till det i Örebro så det känns ju lyckat.

Jag vill bara lägga mig och sova, det skulle vara så skönt. Men då missar jag säkert engelskan vid två. Måste handla idag med, ost och bröd hem till Robin. Ska dit efter skolan och härja med honom haha. Sen var det ju det där med att städa hemma hos honom också, jag är ju där mer än här så man måste ju hjälpa till med saker och ting.

Största problemet just nu utöver allt skolarbete är vad fan jag ska ha på fötterna som inte gör så ont att jag knappt kan gå. Mina nya dojjer funkar ju inte då de inte är "ingådda" (Finns det ens ett sådant ord?) Får väl prova mig fram, helst skulle jag sätta på mig mina foppatoffler och springa runt i. Men hur snyggt och varmt är det på en skala? Sen vad är det ju det där med vad man ska stoppa i munnen idag också, har inga idéer, blir något snabbt antar jag. Typ värma pytt i micron eller något i den stilen.

Nej nu ska jag hitta på något annat, vinke vink.

lördag 11 oktober 2008

Då var man i Örebro igen, inte lika hemskt som väntat.
Idag så spenderade man dagen att flänga runt och införskaffa sig en vintermundering typ.
Det blev en halvlång jacka, ett par skor,benvärmare,mössa och så lite smink och skit.
Senaste gången jag köpte en mössa var jag elva så vi får väl se hur använd denna blir. Benvärmarna och jackan förälskade jag mig i direkt. Skorna är i samma stuk som dem jag hade innan, Converse style fast nu så ramlar ju inte foten ut på sidan om man inte spretar med tårna.

Sen kom mormor,morfar och Anders hit och käkade med oss.
De åkte hem för typ en timme sedan och nu vette fan vad jag ska hitta på.
Pratade lite med Robin innan, saknar honom :( Läskigt värre.
Får se om jag åker hem till honom i morgon och våldgästar.

torsdag 9 oktober 2008

Kvällen har varit jätte bra och jag ångrar inte en sekund att jag stannade kvar och var med på hela. Visst föreläsningarna om droger,alkohol och tobak var ju lite dryga men sen allt med fikat och middagen som vi blev bjudna på var ju skit skoj. Man kom närmre folk man kanske inte hade så mycket värst över för och hade kul helt enkelt.

Nackdelen nu då. Jo här sitter jag med svullen hals och väntar på att mina allergitabletter ska lösas upp så att jag inte ramlar ihop av andnöd. För första gången på länge har min nötallergi gjort sig påmind och det läskiga är att jag själv inte har ätit utan bara suttit i ett rum där andra har ätit nötter. Så antagligen har det blivit värre eller så är det något annat. Det känns inge bra alls just nu, tänk dig själv att halsen och tungan svullnar så det är svårt att få luft. Och så smakar tabletterna skit. Det är ett under att jag inte kräks. Dessutom var det här mina sista tabletter så det känns ju kul. Senaste gången jag blev sån här var det ju bara direkt till akuten och få adrenalin och massor av tabletter.

Dum som jag var ringde jag mamma och hon blev ju helt ifrån sig.
"Här sitter man tjugo mil bort och så ringer du, herregud vad ska vi göra? Du får inte sova ensam! Åk till Robin och sov där så han har koll på dig!!"
Men nej jag tänker inte åka dit, jag är skit trött och vill bara sova.
Måste bara packa färdigt så man kan sticka så fort man slutar i morgon.

Jobbigaste är att jag abslout inte ska röka när jag blir sådan här. Och bara för det så är man ju röksugen hela tiden -_-
Imorgon sticker man till Örebro igen. Ska inhandla en vinterjacka och kanske ett par skor som håller ihop men framför allt ett paraply! Åker direkt efter skolan så det blir ju lagom skoj, förhoppningsvis är Jörgen snäll och släpper oss lite tidigare. Det ska bli lite halvjobbigt att komma tillbaka dit ensam, men det måste ju funka det med. Allt som jag någonsin haft där är avslutat och minnena kan inte fortsätta dra ner mig i skiten. Även fast de gärna gör det.

Igår så åkte jag till Robin, som vanligt, eftersom vi inte kommer ses på typ 3 dagar nu. Och så tyckte han att jag skulle komma också. Fick vänta en stund innan han kom den här gången med, inte lika länge men typ en halvtimme eller något i den stilen. Det blev väl det vanliga resten av kvällen, glo på tv och så. Fast fan vad jag sov gött, det var behövligt.

Nu sitter man och väntar på att "lektionen" ska börja. Har ju forum dag idag så vi håller på från klockan ett till nio i kväll. Det kommer bli drygt och skit tråkigt. Det kommer folk och ska prata om alkohol och tobak, det har man ju aldrig hört om förut -_-
Jag känner mig väl inte jätte motiverad att vara med så jag kommer nog gå upp på rummet efter en stund. Skylla på att jag mår dåligt eller något i den stilen. Dock så får vi ju fika och middag, det är väl enda anledningen till att stanna.

Funderar på att boka tid med skolprästen för att få prata lite om allt. Det är så mycket just nu och jag känner att jag inte riktigt klara av att vara glad och normal. Bara få häva ut sig lite skit och förhoppningsvis glömma och gå vidare. Funka normalt och palla pressen.

En kvart kvar tills vi börjar, jag vill verkligen inte.
Försökte få tag på Becka på matten för att ha något att göra men hon svarade inte:( tänkte jag skulle tala om att jag kommer men inte kan komma ner till henne troligtvis. Har inte tid med det helt enkelt.
Tio minuter kvar, orkar man verkligen? Jag borde.

onsdag 8 oktober 2008



Idag ska man städa korridoren och köket här på internatet. Fy fan vad jag inte har lust med det. Klockan fem skulle Emma och jag börja bestämde vi, så ja en timme kvar. Jag slutade vid ett så det känns skapligt drygt att bara sitta och vänta på att hon ska sluta och att vi ska sätta igång. Vill ju bli färdig med skiten så fort som möjligt.

Så i morgon är det forum dag och vi ska lyssna på den där mysko typen som spelar film musik.
Det betyder att jag börjar kvart i elva och slutar nio -_- Aja vi får i alla fall käk så man slipper ju slänga ihop något snabbt här hemma som inte innehåller näring för fem öre.

Har inte gjort så särskilt mycket idag. Kommunikationslektion hela dagen vilket var otroligt tråkigt, men det är bara en gång kvar på den kursen ;D lika så ekologin, den avslutas också nästa vecka med en redovisning om skogen. Min grupp ska vara lite flumm och typ leka "Hajk".
-Titta en Ekorre!!
-Visste ni att det finns......
Intressant eller hur?

Sen vette fan vad jag gör.
Åkte ju till Robin igår och fick vänta i lite mer än en timme hemma hos honom innan han kom hem från sin mor där han satt och spelade -_-
Så det känns kanske inte så här jätte skoj att åka dit, känner mig ivägen =/

Nu sitter man och funderar på om man ska sticka till Örebro eller inte, måste bestämma det idag typ för att få biljett till någolunda hyggligt pris. I alla fall enligt min mor, jag skulle lika gärna kunna bestämma mig samma dag och få till samma pris.
Men sen är det det där, ska jag verkligen åka? Hon kommer ju upp nästa helg om jag inte kommer nu, sen ska man ju dit snart ändå. Fan vad jobbigt det är. Dessutom vad ska jag göra där när jag fixat allt? Jag vet att Becka vill att jag kommer för hon ska la festa som vanligt och vill dra med mig. Sen kanske man kunde träffa Annette men hon kanske jobbar och då skiter sig det. Mormor och morfar vill också att jag kommer och hälsar på.

Jag är inte så sugen på att åka ner och vara hela höstlovsveckan hos mamma. Linda och barnen kunde inte komma då :( Och då finns det ju inget kul att göra där nere. Haha vilken diss till alla. Iofs. kommer Jess hem på höstlovet. Jag saknar min gaylordfucker :(

tisdag 7 oktober 2008

Idag är det fint väder och jag måste sitta inne och plugga bara för att jag inte orkade ta itu med det igår. Fast jag har redan gjort färdigt en av grejorna så nu är det bara tre kvar typ.
  • Intervjun med Rolf som skulle varit inne i Onsdags, den blir aldrig någe bra =/
  • Café artikeln som ska vara inne i morgon. Ska jag orka och hinna med att gå på café? Dessutom intervjua en okänd person på fiket, Never!
  • Filmgrejset på engelskan som ska vara inne på torsdag.

Aja det löser sig säkert, någon dag känner jag mig säkert motiverad. Man ska ju ha kul här i livet också.

Så ja, man har väl "bytt" vänskapskrets igen. Nu är man mest med Sonya istället för med Paul och dem. På något sätt känns det som om jag är mer som Sonya. Jag flyger omkring bland folk utan att anses vara särskilt mycket vän med någon. Och så har jag kanske gjort något jag får ångra om det kommer fram. Men jag kan fan inte låta bli, skitsnack är det värsta jag vet. Varför kan folk inte ha stake nog att säga sakerna rätt ut till personen istället för att gå och smyga med sina åsikter bakom ryggen på andra. Jag menar vi är vuxna människor, kom igen va?

Man börjar ju undra vad folk säger om en själv när man inte är närvarande. Jag får vissa vibbar från några att de inte alls tycker om mig. Men om de inte har något annat att prata om med varandra så visst have fun, roligt att jag tar upp så mycket av er tid. Själv skulle jag börja tänka på att skaffa andra vänner som jag kanske hade något gemensamt med så man slapp höra skitsnacket. Fast det är ju bara vad jag skulle gjort.

Dåså över till min ständiga fråga, vad ska jag hitta på för skoj idag då?
Jag har fan inte en aning. Ska jag till Robin eller ska jag vara här hemma och försöka roa mig med något?

Och så funderar jag på det här med att sticka till Örebro i helgen. Jag borde ju det för det är ju lite grejer man behöver fixa men ändå känns det lite onödigt då jag ska dit om två veckor ändå.
Jobbigt läge.

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=9aDcUAps8YM

måndag 6 oktober 2008

Remains of the day.

God dag!
Trevligt att just du hälsar på och vill läsa om vad som händer.
Det finns kaffe där borta på bänken vid fönstret och ta för guds skull en bulle.
Sätt dig ner, kära du sitt. Gör det bekvämt för dig så ska du få höra...

Jag är krasslig idag, har fryst hela helgen.
Hade matte diagnos i morse och den gick ju åt helvete. Vet inte varför men fick något i stil med panikångest. Jag ville bara springa där ifrån, långt bort från allt och alla, in i skogen och bara sätta mig och gråta. Antaglígen har det med att jag funderar för mycket just nu. Tankarna som gör uppror i huvudet på mig.

Även fast jag oftast glömmer bort att jag har en pappa så kommer det stunder då jag skulle ge vad som helst bara för att få en kram av honom. Det hemska är att när jag tänker på honom får jag bara fram minnet av sommaren -05. Den sommaren jag bara vill radera ut världen. Ingenting gick rätt den sommaren.
Saknar han mig? Bryr han sig över huvudtaget? Betyder jag något?
Man kan ju tycka att jag gråtit färdigt över honom, det har ju trots allt gått snart fyra år. Och när jag träffade honom i våras sket det sig ju totalt. Han visade så tydligt att han inte brydde sig alls. Att han inte mår det minsta bättre nu.

"Det här är det sista du hör av mig. Jag orkar inte leva längre, ni hatar mig alla tre. Det är ingen mening med att jag finns kvar. Ni kunde ha ställt upp och stöttat mig så hade det inte blivit så här. Farväl"

Vem fan skriver så till sin dotter? Hon som redan har lagt hela skulden på sig själv. Hon som alltid fått höra "Var snälla och tysta nu, gå upp på rummet och lek så kanske pappa inte blir arg idag" eller "Se nu vad ni gjort, nu har pappa låst in sig i sovrummet igen!". Hur skulle jag ha ställt upp? Jag var för fan bara ett barn. Det var han som stack, han gjorde sitt val.
Hur kan jag sakna och älska någon som jag hatar så mycket och som jag är livrädd för?

Nej nog om all skit, det intresserar inte någon.
Blev inget plugga idag, det orkas inte med.
Men sen om jag ska vara hemma i kväll eller inte vet jag inte riktigt. Det får tiden utvisa antar jag. Det är ju den där förbannade föreläsningen på stiftelsen, men ja kan ju alltid säga att jag satt och pluggade häcken av mig. Vilket jag borde göra som sagt.

söndag 5 oktober 2008

Söndag, ljuva söndag.
Jag hatar verkligen söndagar, det går inte att undkomma.
Hela söndagen är deprimerande i sig. Sista helg dagen, ny vecka som väntar när man somnat och man vill göra allt som man inte hunnit med.
Nästa vecka blir ju lite spännande i sig. Vi ska ha kvällsgrejs på stiftelsen i morgon, städa korridoren och köket på onsdag och forumdag på torsadg vilket innebär kvälls lektion. Sen vet jag inte om jag ska ta mig hemåt en sväng den helgen också. Fast det känns lite onödigt då jag ska hem igen vecka 44, eller ja åker antagligen fredagkväll v. 43.

Så i helgen har man passat Robins mammas hundar och katt medan hon var på ålandsbåten.
Ah! kom fram till att Robin är borta helgen v 44 så det passar ju bra att åka hem. Men jag kommer sakna honom. En hel vecka med mamma och ingen Robin är inte så lockande.

Aja håller på att tvätta nu och ska snart sticka iväg hem igen, hem till Robin som nu betäcknas som hem. Har varit där i över en vecka nu, haha stackaren som får dras med mig.
Imorgon ska jag ta iut med allt som ska göras i skolan. Jag har ju ingen engelska för de ska kolla på Nyckeln till frihet och den har jag sett typ 300 ggr. Förövrig en ganska bra film baserat på något som är skrivet av Stephen King. Och alla som känner mig sedan många år tillbaka vet att jag är ett Stephen Kings största svenska fan typ. Har mellan 50 -60 (tror jag) av hans böcker i min bokhylla och jag har läst alla, utom en som jag aldrig riktigt har tid med att läsa nu för tiden.

Snart dags att hämta tvätten som troligtvis inte alls är torr för att torktumlaren är lite mysko.
Sen är det bara up,up and away igen, förhoppningsvis lite torrar än när jag kom hit.
Det spöregnade typ när jag skulle till bussen och innan det hade vi gått från hans mor och hem så man hade inte riktigt hunnit torka.

Nej Adios mina vänner och Viva La Revolusión!

onsdag 1 oktober 2008

Det är med skolan känns lite halvmysko, personer har helt blivit förbytta och jag vet inte var jag hör hemma. Vilka ska man umgås med? Vilka kan man umgås med? Vilka vill umgås med mig och vilka vill jag umgås med? Egentligen spelar det ju ingen roll. Jag är här endast för att få färdigt skiten så jag kan gå vidare, inte för att umgås med massor av folk och skita i allt annat.

Nu sitter jag och har lunch fram till klockan ett. Sen blir det att glatt sätta sig på en av de hårda pinnstolarna och lyssna i flera timmar till. Jag är trött och har huvudvärk så det är väl inte direkt något jag ser fram emot. Det skulle komma någon gästpratare och jag kommer sitta där och vrida på mig av rastlöshet.

Jag har inte haft lust att handla så det finns inget man kan fixa iordning snabbt här, vilket jag skulle behöva känner jag. Usch jag orkar inte med den här dagen. Sen efteråt vette fan vart jag ska, om jag ska någonstans. Hamnar väl hos Robin som vanligt (Hoppas jag). Borde väl snart gå iväg till lektionen antar jag, palla. Jag har tuggat så mycket tuggummi att jag har ont i käkarna, det var ju intressant att veta?

En kvart kvar tills jag börjar nu då. Jag vill inte, jag har varit vaken typ halva natten. Tror jag ska handla lite idag i alla fall. Om inte annat för att ha hemma hos Robin, ganska trött på makaroner just nu. Sen är jag så förbannat cola sugen! Jag längtar efter höstlovet, fast det betyder att jag inte får se Robin på en vecka. Eftersom jag åker hem till mamma då troligtvis. Och jag hoppas innerligt att Linda och barnen kommer då, saknar dem väldigt mycket. De var ett stort stöd när det var jobbigt, precis efter Rocky dumpade mig och allt det där.

Tio minuter kvar nu, kanske dags att börja sätta på sig skorna och röra sig nedåt...
Det tar emot.